Films & Series

Oei: ‘Deborah Leemans maakte zelf ook een relatie kapot’

Vanavond is het zover: het heftigste kampvuur in de geschiedenis van Temptation Island wordt uitgezonden. We zien hoe Deborah Leemans reageert op de beelden van haar ‘trouwe’ Tim die haar bedriegt met verleidster Cherish. Maar nu blijkt dat Deborah zelf ook niet zo’n lieverdje is als het op de liefde aankomt… 

De verleidster
Deborah gaat ongetwijfeld kapot van verdriet nadat ze de beelden van Tim en Cherish ziet. Heel Nederland en België leven met haar mee. Maar volgens recente geruchten is de brunette zelf ook de verleidster geweest… TV Familie schrijft dat Deborah een gezin uit elkaar haalde. Ze zou een man hebben verleid die niet alleen een relatie had, maar ook een klein kindje. 

Vreemdgaan
“Deborah woonde samen met iemand en verleidde een andere man die een vrouw en baby had waar ze jaren voor geprobeerd hadden. Eens ze de buit binnen had liet ze die man na een week vallen en ging gewoon verder in haar eigen relatie zonder dat haar vriend op de hoogte was,” klinkt het op social media.

Deborah reageert
De Temptation Island-deelneemster reageert via Instagram Stories op de geruchten. “Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idiots,” luidt de quote. In TV Familie reageert ze uitgebreider: “Ik weet wat er toen is gebeurd en ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ik nooit doelbewust een relatie zou kapotmaken. Als je weet dat twee mensen samen zijn, dan kom je daar niet tussen. Punt.”

Beeld: iStock

Must reads 👀