Real life

Girls Issues: ‘Ik droomde over seks met mijn leraar’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een meisje die verliefd is op haar leraar.

Beste Girlscene,

Ik had vannacht een seksdroom over mijn personal coach in de sportschool en ik kan aan niks anders denken dan aan hem. Ik hou ervan om fit te zijn en daarom ga ik dagelijks naar de sportschool. Eén keer per week onder begeleiding van een personal coach. Ik had hem al eerder gezien tijdens een krachttraining op mijn school. Vanaf het eerste moment hadden we al een klik. Het was altijd lachen en hij motiveerde me om harder te werken. Met vriendinnen grap ik vaak over hoe hot hij is, maar vannacht had ik opeens een droom over hem.

We hadden in mijn droom een relatie samen. Hij was super leuk en lief en we hadden zelfs seks samen. Kortom: hij was geweldig. Alleen zijn er wat problemen. 1: hij is een soort van leraar op mijn school. 2: ik ben zestien jaar oud en hij is dertig. 3: ik weet niet wat hij van mij vindt. Misschien heb ik verkeerde signalen opgevangen omdat we zo’n goede klik hadden. Ik ben vandaag ook naar een andere sportschool geweest om hem te ontlopen, want ik kan alleen maar aan hem denken. Zelfs tijdens het sporten kon ik me niet concentreren.

Vanwege het grote leeftijdsverschil en de situatie op school durf en kan ik hem niet vragen of hij mij ziet zitten, maar ik heb zulke sterke gevoelens! Ik weet echt niet wat ik moet doen. Kunnen jullie me helpen?

Groetjes,
Anoniem

Lieve Anoniem,

We begrijpen waarom je dit zo’n lastige situatie vindt. Het is niet niks dat je droomt over seks met je leraar. Het is belangrijk om je dagelijkse leven niet te erg te laten beïnvloeden door de gevoelens die je hebt voor je leraar. Misschien is het een goed idee om er met iemand over te praten die je vertrouwd? Het lucht vaak heel erg op om over gevoel te praten, dus als dat niet met je leraar kan is een vriendin een goed alternatief. Er zit een erg groot leeftijdsverschil tussen jou en je leraar, waardoor het begrijpelijk is dat je je gevoelens niet durft te delen.

Misschien moet je even goed observeren of de manier waarop jij en je leraar met elkaar omgaan anders is dan met anderen. Doet hij precies hetzelfde tegen je klasgenoten? Dan zijn de gevoelens waarschijnlijk niet wederzijds…

Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit, dus die gedachte moet je voorop stellen. Probeer te praten met die ene vriendin en kijk of het oplucht. Als je uiteindelijk heel lang met jezelf in de knoop blijft zitten is het misschien toch verstandig om het er met je leraar over te hebben. Hij zal je wel vertellen hoe jullie nu verder kunnen gaan. Het klinkt misschien hard: maar waarschijnlijk krijg je niet te horen dat hij jou op dezelfde manier leuk vindt. Het leeftijdsverschil is te groot en het kan zijn baan in gevaar brengen. Waarschijnlijk is hem verliezen als leraar het laatste wat je wilt. Wat wel kan is dat hij je helpt om een oplossing te zoeken. Zo kan het een geheimpje blijven tussen jullie en kun je weer met meer plezier naar zijn trainingen toe. Succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock