News

Hoé leuk: Met deze app kun je een hond lenen

Ben jij dol op honden? Ren jij er gelijk op af als jij een schattig hondje ziet? Droom jij later van een huisje, boompje, hondje? Helaas, heb je op dit moment niet genoeg ruimte/tijd/geld voor een viervoeter en moet jij nog even geduld hebben. Of toch niet? Er bestaat namelijk nu een (briljante) app waarmee jij een hond van iemand kunt lenen.

Hond uitlaten
Herken jij jezelf precies in het bovenstaande maar heb jij zelf geen hond? Dan is de app Dogtime Community voor jou gemaakt. Deze app biedt namelijk de mogelijkheid om een hond te lenen. De hele dag knuffelen en samen wandelen over het strand met de schattige viervoeter van iemand in de buurt. Dat klinkt toch geweldig?

dogtimecommunity

Zo werkt het
De app is super makkelijk in gebruik. Je maakt een profiel aan en geeft aan dat je graag een hond wil lenen. Je krijgt vervolgens een overzicht met alle honden uit je omgeving. Bij elke hond staat een uitgebreide beschrijving me daarin het ras, de leeftijd, karaktereigenschappen en zijn of haar favoriete bezigheden. Denk jij dat je een match hebt gevonden dan kun je een verzoek sturen.

hond uitlaten app

In Nederland?
De app is onder andere te downloaden in de App Store en wij zagen onszelf al helemaal lopen met onze schattige viervoeters door het Vondelpark. Tot onze grote teleurstelling waren er nog geen honden bij ons in de buurt. Dus nog even geduld ladies, wij hopen dat Nederlandse hondenbaasjes deze app héél snel ontdekken.

Beeld: iStock