Winnen

YAS: McFlurry komt met een nieuwe smaak (and we love it!)

1

[AFGELOPEN] Laatst schreven we nog over een McFlurry met paaseieren, maar McDonald's zit niet stil. De McFlurry bestaat namelijk binnenkort 18 jaar in Nederland en dat laat de fastfoodketen niet zomaar voorbij gaan. Naast onze old time favorites Oreo, Tiramisu en M&M's komt Mcdonald's met een nieuwe smaak op de markt en wij kunnen vast verklappen: deze is perfect voor deze zomer. ​

McFlurry
Wij zijn dol op McFlurry's. Nu de eerste zonnestralen zich weer laten zien, maken wij op de redactie dan ook regelmatig een ommetje langs de grote gele M om een van deze heerlijke ijsjes te scoren. Goed nieuws voor alle mede-McFlurry lovers, want er komt namelijk een nieuwe smaak aan en dat al zeer binnenkort. De McFlurry bestaat 1 april namelijk 18 jaar in Nederland en daarom lanceert McDonald's een nieuwe smaak: McFlurry banaan toffee. Oeh lala! En wie jarig is trakteert... Daarom mogen 18 Girlscene-lezeressen samen met een vriend of vriendin de nieuwe McFlurry komen proeven. Lees snel verder hoe je meedoet.
 

mc flurry toffee banaan

McDonald's nodigt jou uit om te komen proeven
Wil jij samen met een vriend of vriendin de nieuwe McFlurry banaan toffee proeven? Vul dan hieronder in waarom jij deze nieuwe McFlurry móet proberen en vergeet je adresgegevens niet in te vullen. De McFlurry toffee banaan is vanaf 1 april te koop in alle McDonald's filialen, nu maar hopen dat het geen grap is ;-).

Met wie en waarom moet jij absoluut de nieuwe McFlurry banaan toffee proeven?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1