News

YAS: Deze alpacaboerderij houdt een open dag en wij móeten hier heen

Ze zijn schattig, lief en zo fluffy. We hebben het over alpaca’s, één van onze favoriete dieren op aarde als je het ons vraagt. Misschien wist je het nog niet, maar voor het zien van een alpaca hoef je tegenwoordig niet meer naar Zuid-Amerika te vliegen. Want er zijn in ons kikkerlandje verschillende alpacaboerderijen te vinden en één daarvan houdt binnenkort een open dag. Daar moet jij ook bij zijn, toch?

Alpaca’s
Heb jij altijd al eens een alpaca in levende lijve willen zien? Dan is dit je kans. Alpacaboerderij IJsseldelta organiseert namelijk binnenkort een open dag en jij kunt daar bij zijn. De alpacaboerderij opent binnenkort haar deuren. Tijdens deze bijzondere dag worden er onder andere rondleidingen gegeven en worden de eerste alpaca’s geschoren. Awh!

View post on Instagram
 

Open dag
Blok 14 april maar vast in je agenda, want dan vindt de open dag bij de IJsseldelta boerderij plaats. Kun je helaas niet? Niet getreurd! Wist je namelijk dat je ook een stukje met de alpaca’s kunt gaan wandelen?* En dit is helemaal gratis! Hoe leuk is dat!

De boerderij kan dit niet garanderen, aangezien er verschillende factoren meespelen.

Beeld: iStock

Must reads 👀