Lifestyle

Aha! Dit zijn de betekenissen achter de kindernamen van de Kardashians

Khloe Kardashian kan elk moment bevallen en dit is voor nu de laatste baby die de familie zal verwelkomen. De Kardashians stonden maanden in het middelpunt wat betreft baby’s. Getroffen door een heuse ‘babyboom’ verwelkomt de familie dit jaar drie(!) nieuwe baby’s. Kim kreeg via een draagmoeder haar derde kindje Chicago, Kylie is terug van weggeweest en onthulde op 4 februari de geboorte van haar eerste kindje Stormi and last but not least Khloe die samen met haar vriend Tristan Thompson elk moment haar eerste kindje kan verwachten. Veel nieuwe baby’s en dus ook veel nieuwe (bijzondere) babynamen, maar wat betekenen de kindernamen eigenlijk? Wij hebben de antwoorden!

Mason Dash Disick
Het eerste kindje van Kourtney Kardashian en Scott Disick kwam op 14 december 2009 ter wereld. Mason was niet alleen het eerste kindje van Kourtney en Scott, maar ook het allereerste kleinkind van momager Kris Jenner. Aan MTV vertelde Kourtney dat ze vlak voor de geboorte haar tante vertelde dat ze nedacht over een naam. Zij vertelde dat Mason hetzelfde  betekent als Kardashian in het Armeen, namelijk: stone worker. Nog voordat Mason geboren werd was ze dus al helemaal zeker van de naam. De tweede naam van Mason, ‘Dash’, staat niet voor de winkelketen die de zussen hebben opgezet maar voor de achternaam van haar vader Robert Kardashian. ‘Dash’ is namelijk de verkorte naam voor Kardashian.

View post on Instagram
 

Penelope Scotland Disick
Na Mason beviel Kourtney op 8 juli 2012 van haar tweede kindje, een meisje. Hier is eigenlijk niet veel bijzonders aan de hand, de naam Penelope is gekozen omdat ze het gewoonweg een mooie naam vonden. Penelope’s tweede naam ‘Scotland’ is gelinkt naar de naam van haar vader Scott.

View post on Instagram
 

Reign Aston Disick
Het tot nu toe laatste kindje van Kourtney werd geboren op 14 december 2014 onder de naam Reign Aston Disick. Deze naam had Kourtney al langer op haar namenlijstje staan en was van plan de naam als ‘Rain’ te spellen. Ze besloot om haar derde kindje deze naam te geven, maar anders te spellen. Veel mensen denken dat de spelling switch het idee van vader Scott was, oftewel ‘Lord Disick’.

View post on Instagram
 

North West
North (roepnaam Nori) is het eerste kindje van Kim Kardashian en tevens ook het kindje waarover de meeste speculaties rondgingen over de naam. De achternaam van papa Kanye is natuurlijk erg bijzonder, al snel ging de naam ‘North West’ al rond. De naam bleef uiteindelijk zó hangen dat celebs Pharell Wiliams en Anna Wintour al aan Kim lieten weten dat ‘North’ echt een geniale naam was. Uiteindelijk zijn Kim en Kanye ook niet meer van de bijzondere naam afgestapt. North West was born!

View post on Instagram
 

Saint West
Opnieuw zwanger worden was best moeilijk voor Kim, daarom was haar tweede zwangerschap ook echt een zegen. Hier komt de naam van haar tweede kindje en zoontje Saint vandaan. Geïnspireerd op haar zwangerschap, deze was een zegen en zeker een wondertje. Er gingen al snel geruchten dat ze haar zoontje ‘South West’ zou noemen, omdat haar dochtertje North heet. Maar dit wilde Kim absoluut niet, in een interview zei ze: “I don’t like South West.’ en ‘North will always be better.”

View post on Instagram
 

Chicago West
Bij de tweede zwangerschap van Kim bleek dat het erg moeilijk ging zijn om nog een derde keer zwanger te raken. Dit is waarom familie West voor een draagmoeder heeft gekozen. Op 15 januari 2018 werd het kleine ‘wondertje geboren’ en ook dit is een erg bijzondere naam. Kanye is opgegroeid in Chicago en hij noemt de plaats vaak in zijn nummers. Velen dachten dat ze voor de naam van Kanye’s overleden moeder Donda zouden kiezen of voor namen als Elle, Louis of LV. Kim liet zogenaamde ‘hints’ los op haar Instagram, waardoor deze speculaties zijn ontstaan.

View post on Instagram
 

Dream Renée
Het kindje van Rob Kardashian en Chyna was blijkbaar een dream come true. Hier is de naam ook echt op gebasseerd, want dit was ook een droom die uitkwam voor de twee. Dream’s tweede naam Renée is geinspireerd op de gelijknamige tweede naam van Chyna zelf.

View post on Instagram
 

Stormi
De Jenner zwangerschap is lang verborgen gebleven, maar hier is ze dan: Stormi. De kersverse moeder Kylie Jenner plaatst op 4 februari 2018 een bericht waarin ze haar dochtertje aankondigt en zich verschuldigd voor haar afwezigheid op social media. Op Instagram leek het alsof de baby Butterfly of Mariposa zou gaan heten, omdat Kylie enkele hints vrijgaf met vlinder emojis. We zaten er compleet naast, want de naam werd Stormi. Kylie was op zoek naar een naam die te maken had met het weer. Ze ging op internet zoeken en vond de naam storm, maar omdat Kylie net als haar eigen naam een babynaam zocht eindigend op ‘i’ of ‘ie’ maakte Kylie er Stormi van.

View post on Instagram
 

Ben je benieuwd naar de kledingstijl van celeb kids, check dan even dit artikel. 

Bron: Cosmopolitan, Dailymail, Mirror
Beeld: Brunopress