Celebs

Temptation Island Mezdi ligt zwaar onder vuur na levensgevaarlijke actie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber probeert Selena Gomez jaloers te maken, Liam Payne bevestigt relatieproblemen met Cheryl Cole en Temptation Island Mezdi flink in de problemen.

Zoontje Bear is afgelopen week 1 jaar geworden, maar verder is er weinig te vieren in huize Payne/Cole. Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat Liam en Cheryl uit elkaar zouden gaan. Eerder ontkende de zangeres de relatieproblemen in alle toonaarden, maar nu bevestigt Liam dat er wel degelijk trouble in paradise is. “Ja, natuurlijk hebben we zo onze problemen. Ik ga niet zeggen dat alles perfect is, want in een relatie ga je nou eenmaal door moeilijke periodes heen,” verklaart de zanger tegenover ES Magazine. Toch is er geen sprake van een breuk. “Maar daar gaan we doorheen als familie en dat is voor mij het meest belangrijk.”

View post on Instagram
 

Temptation Island Mezdi ligt zwaar onder vuur na een levensgevaarlijke actie. De realityster ging deze week live op Instagram en daar liet hij zien hoe hij met volle snelheid over de snelweg scheurt. Een super stomme en onverantwoordelijke actie, vinden veel fans. De politie is ook not amused met Mezdi’s actie. Er is een onderzoek gestart, in overleg met het OM wordt er gekeken naar eventuele vervolgstappen voor de Temptation-ster…

Jelena fans schrokken zich deze week een ongeluk toen Justin meerdere malen met een mysterieuze blondine werd gespot. Is het wéér over tussen Justin en Selena?! Volgens bronnen is de popster er niet met een ander vandoor, maar probeert hij zijn vriendin jaloers te maken. Een insider meldt dat Justin terugvalt in zijn oude gedrag. “Hij was in hun vorige relatie ook erg manipulatief en deed zulke dingen wel vaker.” Justin en Selena zouden dus gewoon nog bij elkaar zijn. “Ze zijn gewoon niet meer altijd samen,” aldus de insider.

View post on Instagram
 

Vlak na de geboorte van baby Stormi, verscheen Kylie Jenner alweer halfnaakt op social media. De realityster was vrijwel meteen weer back in shape, maar volgens RadarOnline komt dat niet door een potje buikspieroefeningen en dagelijkse groene smoothies… De website meldt dat Kylie hulp heeft gehad van een plastisch chirurg. Het zusje van Kim K. is al onder het mes geweest voor een liposuctie en tummy tuck om haar oude lichaam terug te krijgen. “Het was van tevoren allemaal al geregeld,” meldt een bron. En dit zou nog maar het begin zijn. “Ze wil nog meer liposuctie, bilimplantaten, een borstlift en fillers in haar gezicht. Ze is hier al maanden mee bezig”, laat de insider weten. “Ze wil van alles tegelijk laten doen, tegen het advies van de dokter in.”

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀