Hot brown sugar

Beauty door Redactie

Sinds de serie Jersey Shore op tv verscheen, draaien de zonnebanken over de hele wereld overuren. Snooki laat de wereld zien dat het echt niet oké is om er als een bleekscheet bij te lopen. Yes, we agree, een lekker kleurtje in je gezicht doet vaak meer dan duizend lagen make-up, maar gaan sommige mensen niet te ver?

Mooi bruin is niet lelijk. Klopt, maar na het zien van deze foto's weten wij een ding zeker: take it easy!

Zonnebank bruin

De grote trendsetters of schuldige: de cast van Jersey Shore. Ze lieten met z'n allen zien dat zowel mannen als vrouwen best een paar uur per week onder de zonnebank kunnen liggen. We disagree.

zonnebank bruin

Shock: dit is waarschijnlijk het resultaat van iets teveel bezoekjes aan de zonnebank. Jersey Shore: kijk hier even naar voordat je weer onder de zonnebank stapt.

zonnebank bruin

Miss Versace vindt mooi bruin ook niet lelijk. Mooi bruin, juist..

zonnebank bruin

De spray-tan is een makkelijke manier om snel een kleurtje te krijgen. Ideaal toch, snel bruin worden? Nee wacht, zeiden we bruin? Worteltjes bruin bedoelen we dan..

Zonnebank bruin

Anne Hathaway was net zo te spreken over de spray-tan als wij. Gelukkig voor haar was dit alleen voor een filmrol en mocht zij dit spulletje er snel weer afspoelen.

Zonnebank bruin

Ook mannen houden van een kleurtje, maar doe maar niet! Het gevolg is namelijk veel meer rimpels en een erg slechte huid.

Zonnebank bruin

Oke, Pauly D nam het alleen iets te letterlijk en ging aan de slag met zes liter gel en veel TEveel spray-tan. Doe het niet!!

Zonnebank bruin

Te blond, te bruin. Peroxide in je haar en bruine schoensmeer op je lichaam maken je nou niet meteen de perfecte Barbie!

Zonnebank bruin

Nee. Gewoon nee. Niet mooi, niet sexy, niet aantrekkelijk, niet mannelijk, niet knap.. Oh en trek vooral niet het ondergoed van je vriendin aan!

Ga jij weleens onder de zonnebank? Of heb jij weleens een spray-tan gehad?

Bron beeld: chacha

Door Eline