Celebs

Mascha haalt uit naar mensen die kritiek hebben op haar gewicht

Mascha krijgt dagelijks tientallen berichten van haar fans. Meestal gaat het om complimenten of vragen. Maar de reacties zijn niet altijd leuk. De vlogger is helemaal klaar met mensen die ‘geobsedeerd’ zijn door haar lichaam. In een nieuwe video én op Twitter neemt ze geen blad voor de mond en haalt ze keihard uit naar deze ‘bodyshamers’… 

Mascha is helemaal klaar met de mensen die kritiek hebben op haar lichaam. De vlogger krijgt naar eigen zeggen vaak reacties als ‘Oh, je bent aangekomen’ en ‘Oh, je bent zwanger’. In haar nieuwe vlog en op Twitter zegt ze het ‘shocking’ te vinden hoe geobsedeerd vrouwen kunnen zijn met haar lichaam. 

De vrouw van Gregor vindt het jammer dat sommige fans hun tijd besteden om een reactie achter te laten over haar gewicht. “Echt zó zonde, zeker in een tijd waarin we als vrouw JUIST zo veel kunnen doen en kunnen laten zien dat we elkaar helpen,” schrijft de vlogger. Ze benadrukt dat zulke reacties haar niks doen. “Ik heb een hart van steen wat betreft zulke zaken, anders kon ik dit niet 10+ jaar doen.”

Mascha hoopt dat bodyshamers hun tijd aan iets anders besteden. Niet alleen omdat het tijdverspilling is, maar ook omdat ze zo het ‘dunne’ ideaalbeeld in stand houden. “Mij krijg je niet zover om achterlijk dun te worden of een vinger in mijn keel te steken. Maar bedenk eens wie daar wel gevoelig voor zijn,” aldus Mascha in haar vlog.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Brunopress

Must reads 👀