De beautyblog van... Mattania

Beauty door Redactie

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: 'De beautyblog van'! Deze week Mattania van Qtplace.

Mattania is negentien jaar oud en beautyblogger van Qtplace. Qtplace en staat voor Cu(Q)tie(T) place. Haar blog showt haar passie voor verschillende beautyproducten. Ooit begon deze dame met het maken van nail art video’s, door deze passie kwam ze op het idee om over nail art te gaan schrijven. Alles wat met nagels had te maken plaatste ze!

beautyblog

Beschrijf jou make-up stijl
Ik hou er van om er naturel uit te zien. Meestal maak ik gebruik van bruine oogschaduw, mascara en oogpotlood. Ik vind het ook belangrijk dat je er verzorgd uitziet met een getinte dagcrème, concealer, blush en een frisse lippenbalsem.

Wat is je laatste aankoop op beauty gebied?
Mijn laatste aankoop was de Garnier BB Cream voor de normale tot gemengde huid. 

beautyblog

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
In mijn beautycase zitten producten die ik dagelijks nodig heb. Zo kan ik alles weer terugvinden die ik wil gebruiken. Ik vind het niet fijn om alle producten die ik niet gebruik erbij te doen. Die producten doe ik meestal in een ander tasje.

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Voor een complete normale dag look doe ik er meestal 10 tot 15 min over, ik weet mijn dagelijkse routine al goed waardoor het ook steeds sneller gaat. 

beautyblog

Wat is je favoriete beautymerk?
Qua make-up ben ik gek op Sleek. Ik maak gebruik van het Sleek palette en dat is ook zeker een aanrader! Voor mijn nagels en nail art vind ik het fijn om China Glaze en Essie te gebruiken. Ik hou van dunne kwastjes, daar werk ik heel mooi en netjes mee.

Wat is jouw top drie beautyproducten?
- BB cream of getinte dagcrème : Ik sta vaak heel vroeg op om naar school te gaan. Ik hou er dan van om er klaarwakker uit te zien en een getinte dagcrème helpt mij daar heel goed bij.
- Nagellak: Dit is voor mij echt een must! Of het nu een kleurtje is of gewoon een basecoat. 
- Oogpotlood: Ik heb direct een hele andere look met een lijntje onder mijn ogen.

Waar haal je de inspiratie vandaan?
Mijn inspiratie komt meestal als ik in bed lig. Klinkt misschien raar, maar dan komen alle ideeën ineens naar boven. Als ik een goed idee heb, schrijf ik het ook direct op. Ik kijk vaak om me heen en zie dan allerlei leuke patronen. Ik verwerk het dan ook graag in een nail art video.

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Shirley Beniang op Youtube inspireert me heel erg. Ze maakt beauty en fashion video's. 

beatyblog

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik zou heel graag een MAC product willen proberen. Op dit moment staat de MAC mineralize foundation. 

Wat vind jij van de blog van Mattania? Wil jij nu net als Mattania met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door de redactie