Lifestyle

6 geniale apps die elke chaoot moet hebben

Er zijn mensen die alles op de rit hebben, maar ook een heleboel mensen die zelfs hun schoenen nog kunnen vergeten wanneer ze de deur uit gaan. En juist voor die laatste mensen is het handig dat er wat hulpmiddeltjes zijn in het leven. Ook apps kunnen je helpen om de boel een beetje op orde te krijgen. Wij hebben een aantal apps verzameld die chaoten sowieso op hun telefoon moeten hebben staan. Hallo, regelmaat!

♥ Agenda
Als je chaotisch bent is een agenda sowieso nummer 1 van de dingen die je op je telefoon moet hebben staan. Alle afspraken die je maakt kun je in je agenda zetten, zodat je nooit meer iets mist. In het begin is het misschien moeilijk om alles wat je afspreekt gelijk in je agenda te zetten, maar op den duur went dat wel.  Zet alles wat je afpreekt het liefste gelijk in je agenda, in plaats van dat je het ergens anders opschrijft. Stel in dat je een melding krijgt voordat de afspraak begint, zodat je hem nooit kunt missen. Alle telefoons bevatten een agenda, dus geen excuus meer om deze app niet te gebruiken 😉

♥ Wachtwoorden
Het is heel verstandig om overal een ander wachtwoord te gebruiken, maar dat maakt het wel moeilijker om al die wachtwoorden te onthouden. Download een wachtwoorden-app waarin je precies kunt bijhouden welk wachtwoord bij welk account hoort. Zo heb je ze altijd dicht bij je.

♥ Eet-app
Wil je echt op je eten gaan letten maar vind je het ontzettend lastig om alles goed bij te houden? Download dan een app waarin je kunt invullen wat je elke dag eet. Het is een kleine moeite om je lunch even in de app te zetten, dus doe dit ook meteen. Zo krijg jij je eetschema weer dik in orde.
♥ Scannable
Dit is dé app voor als je vaak dingen in moet scannen. Het komt vaak voor dat je een document op moet sturen, maar geen scanapparaat in de buurt hebt. Geen probleem, want met de app Scannable kun je al je foto’s en documenten makkelijk inscannen. Het enige wat je hoeft te doen is de camera richten op het document dat in wilt scannen en de rest gaat vanzelf. De app zet de foto om in een pdf en maakt van je foto een document. Super handig!

♥ Wunderlist
Het voelt heerlijk om alle taken die je hebt uitgevoerd weg te kunnen strepen. En dat kan met deze app. Je kunt al je taken vooruit plannen. Heb je een taak afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je makkelijk bij wat je nog moet doen en wat je al hebt gedaan. Het is veel handiger om al je taken bij te houden op Wunderlist dan op random notities in je telefoon. Boodschappen doen voor je moeder? Maak je toch gewoon even een lijstje aan.

♥ Pocket
Soms kom je niet echt aan bepaalde dingen toe en bewaar je ze voor andere momenten: als je onderweg bent bijvoorbeeld. Dat kun je ook doen met het lezen van artikelen etc. Met de app Pocket kun je alles wat je nog wilt lezen opslaan, om het later zonder internetverbinding te kunnen lezen. Je hoeft desbetreffende artikel alleen maar even naar de Pocket te sturen en voilà: leesvoer voor wanneer het jou uitkomt. Ideaal, toch?

Bron: kweekcommunicatie.nl, lindanieuws.nl | Beeld: iStock

 

Lees ookNooit meer zonder oplader! Check de deals bij Onlinekabelshop!