News

OMG! AliExpress bestaat 8 jaar en komt met de grootste sale ooit

Ben je op zoek naar leuke spullen voor weinig geld? Dan ben je bij AliExpress aan het juiste adres. Op de site vind je allerlei jurkjes, hoedjes, tassen en noem het maar op, voor een prikkie! De webshop is razend populair onder de jongeren en dat begrijpen wij helemaal. Letterlijk alles is er te vinden. Inmiddels bestaat AliExpress al 8 jaar en dat wordt goed gevierd. De webshop houdt namelijk de grootste sale ooit. YAY!

AliExpess is uitgegroeid tot één van de meest bekende websites ter wereld. Iedereen die op zoek is naar leuke spullen kan er terecht. Je kunt er leuke spullen kopen voor jezelf, maar ook voor je moeder, vader, broertje, oma enzovoort. Voor ieder wat wils. AliExpress is in 200 landen actief en telt maar liefst 100 miljoen(!) leden. 

Super hoge kortingen
Om hun 8-jarige bestaan en populariteit te vieren houdt AliExpress een mega sale. De webshop geeft 200 miljoen dollar aan kortingsbonnen weg, die in te wisselen zijn van 28 tot en met 30 maart. De mate waarin je actief bent op de AliExpress bepaalt jouw korting. Ook krijgen alle bezoekers in diezelfde periode 50% korting op verschillende producten.

Je kunt nu alvast zien welke producten er bij AliExpress in de aanbieding komen en als je heel enthousiast bent kun je ze zelfs al in de winkelmandje plaatsen. Op naar AliExpress, dus!
Bron: axed.nl Beeld: iStock

Must reads 👀