Beauty

YES! Door dit product krijg je wittere tanden zonder te bleken

2

Wittere tanden willen we allemaal wel. Het liefst zo snel, makkelijk en mooi mogelijk. We vinden het ook erg belangrijk dat het niet schadelijk is voor het gebit, we staan namelijk niet te wachten op gevoelige tandjes. Laat er nou net een product zijn die aan al deze eisen voldoet. Yes! CHARCOCO Natural Teeth Whitening powder is speciaal gemaakt voor wittere tanden. Het is een houtskool poeder, houtskool is dé trend van het moment wat betreft het witter maken van ons gebit. Lees snel verder om te kijken of het ook écht werkt!

charcoco teeth whitening

CHARCOCO Natural Teeth Whitening is een 100% natuurlijk product dat er binnen no-time voor zorgt dat jij wittere tanden krijgt. De inhoud is een zwarte houtskool poeder, hiermee poets jij vanaf nu jouw tanden. Op het eerste gezicht schrik jij je een hoedje, want jouw gebit wordt op het moment niet witter maar juist pik zwart. Een super rare ervaring, maar wij kunnen je garanderen dat het werkt! En of je er echt wittere tanden van krijgt gaan we voor je testen. Girlscene's stagiaire Sanne gaat namelijk de challenge aan, zij test dit natuurlijke product één week lang. Zelf tanden bleken is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij veel producten liegen de foto's er niet om, of wordt er toch gebruik gemaakt van goede vriend Photoshop? Ben jij benieuwd of dit product van CHARCOCO ons wittere tanden geeft... we gaan het zien.

charcoco teeth whitening

charcoco poeder teeth whiteningCoconut charcoal poeder (dit is een kool uit de kokosnoot) staat bekend om het verwijderen van tannine. En dit allemaal zónder het tandglazuur aan te tasten. Love it! Tannine is een stofje dat je vaak tegenkomt in thee, koffie en wijn. Wij zijn niet zo'n fan van dit stofje, het zorgt er namelijk voor dat jouw tanden een gele kleur krijgen. En dit is absoluut niet de bedoeling, wittere tanden is wat we willen.

charcoco teeth whitening

Feitje: je tanden poetsen met houtskool is helemaal niet zo gek. Eeuwen geleden werden tanden ook met verschillende assen gepoetst en dus ook houtskool! Weer een trend die terug is van weg geweest. ;-)

Hoe gebruik je het?
De poeder is mega simpel in gebruik. In vijf simpele stappen heb jij de eerste poetsbeurt al overleefd. 

1. Dip jouw natte schone tandenborstel in de CHARCOCO poeder.
2. Poets twee tot drie minuten in een circulerende beweging.
3. Spuug de overtollige zwarte substantie voorzichtig uit. (Met nadruk voorzichtig, je wilt niet dat alles met de zwarte poeder onder komt te zitten!)
4. Laat de overgebleven substantie nog een paar minuutjes intrekken.
5. Spoel je mond goed met water en de eerste stap naar wittere tanden is gezet.

Om het effect van de poeder goed in beeld te brengen hebben we before en after foto's gemaakt om het zo realistisch mogelijk aan jullie te laten zien:

Before
charcoco teeth whitening

After

CHARCOCO na foto resultaat

Beoordeling
Ik ben erg tevreden over het resultaat! Na één week uitproberen merk ik echt wel dat mijn tanden al een klein tintje witter zijn geworden. Er is niet mega veel verschil te zien, maar na één week proberen ben ik tevreden met het resultaat. Als je het product van CHARCOCO voor langere tijd gebruikt, ben ik er zeker van dat het resultaat voor wittere tanden nóg beter te zien is. Ben er wel op voorbereid dat het poetsen met de zwarte poeder even rotzooi geeft, maar het is wel heel gemakkelijk af te spoelen gelukkig!

Prijs en verkrijgbaarheid
Coconut Charcoal van Charcoco kost €34,99 (30 gram) per potje, wat voldoende is voor 150 poetsbeurten. Afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt moet het zo'n 2 - 4 maanden mee gaan. Coconut Charcoal is te bestellen via www.charcoco.nl.

Kortingscode
Het potje coconut charcoal is te koop voor €34,99 en met Girlscene krijg je zelfs 10% korting t/m 1 mei 2018. YAY! Gebruik de kortingscode "GS10" bij het afrekenen. Enjoy!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Oceaan

    Volgensmij kun je dit heel makkelijk zelf maken door actieve kool met een beetje (kokos)olie te mengen, veel goedkoper.

  • 1 jaar geleden Rachelle

    Wat grappig! Ik heb dit merk ook gekocht toen ik het artikel had gelezen van Beautylab

    Ik moet wel zeggen ik had na een week wel beter resultaat

  1. 1