News

Budget tip: Action verkoop nu glittertelefoonhoesje voor nog geen €2

Om onze telefoons goed te beschermen steken we onze smartphones gelijk in een hoesje. Want hey, je moet er toch niet aan denken dat je telefoon valt met een scherm in duizend stukjes… Gelukkig hoeft er geen saai zwart hoesje omheen, maar is het een waar fashion item geworden. Het exemplaar met bewegende glitters is een grote hit. Helaas zijn de meeste vrij prijzig, tot nu. Onze favoriete budgetketen Action komt namelijk met een glitterhoesje voor nog geen €2 and we love it.

Glitter telefoonhoesje
Op de redactie zijn we groot fan van Action en ook deze week heeft de budgetketen weer heerlijke aanbiedingen, waar wij enorm hebberig van worden. Ben je uitgekeken op je oude telefoonhoesje of kan ‘ie wel een flinke upgrade gebruiken? Dan is dit hoesje met bewegende glitters de perfecte uitkomst.

action smartphone glitters

Koopje
Hoewel je normaal gesproken voor een glitterscase al snel zo’n €10 neerlegt, liggen deze hoesjes voor nog geen €2 in de schappen. Wees er wel snel bij, want voor je het weet zijn ze uitverkocht. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 5 en 6 en Samsung S5 en S6.

Beeld: iStock

Must reads 👀