Lifestyle

6 kleine stappen waardoor je écht gelukkig wordt

4

Op Instagram lijkt het alsof anderen een perfect leven hebben. De mooiste kleding uit de nieuwe collectie, een uitstapje naar een wereldstad en elke dag een good hair day. Voel jij je daardoor weleens onzeker? Just don’t! Wij powermeiden zijn mooi zoals we zijn en zelfs als de sociale druk ons dat niet laat geloven moeten we daar een stokje voor steken! Girlscene's hoofdredactrice Danique helpt je een handje met onzekerheden overwinnen.

♥ Begin bij het begin
Het dragen van fijn ondergoed is de basis van alles. Als je ondergoed lekker zit, dan voel jij je ook lekker en vrij de hele dag door. Dit kan enorm helpen om je een stuk beter te voelen als je last hebt van insecurities. Zo is de ‘ZERO feel’ collectie helemaal naadloos, weer een onzekerheid minder! ;-) Je hoeft nooit meer bang te zijn dat het ondergoed onder jouw jurkje te zien is. YAS!

♥ Vrij en happy
Door het ideaalbeeld van schoonheid, droegen we eeuwenlang korsetten om dunner te lijken. Ook in 2018 bestaan er veel korsetten en corrigerend ondergoed, maar dit zit toch helemaal niet lekker?! Wij meiden horen ons juist happy, vrij en licht te voelen. Alsof wij de hele wereld aankunnen! Sloggi's nieuwe campagne 'unfasten yourself' brengt deze boodschap erg sterk over. Weg met die irriterende deukjes in je lichaam van beknelde bh's, dit kan véél comfortabeler! Met de nieuwste bh's van sloggi voel jij je lekker in je vel zonder irritaties en een bekneld gevoel. Heer-lijk!

Sloggi zero feel campagne

♥ Onzeker door social media: onzin!
Op Instagram vind je veel influencers. Zij laten de nieuwste trends en de meest perfecte plaatjes zien. Met plezier volgen wij hen op social media; om inspiratie op te doen, op de hoogte blijven van de nieuwste trends of gewoon omdat we het leuk vinden. Helaas komt het ook vaak voor dat we ons hierdoor onzeker gaan voelen. Onzekerheid begint vaak onschuldig maar voor je het weet eindigt het in een depressie. Begrijpelijk, als je alleen maar de negatieve punten van jezelf blijft benadrukken. Vaak wordt dit gestimuleerd door de invloeden van social media. Alles lijkt zo Insta-perfect, maar gelukkig laten steeds meer influencers zien hoe de 'bewerkte' realiteit er echt uitziet of dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is.  Je hoeft echt geen designertassen te hebben om ‘erbij te horen’, je bent mooi zoals je bent en dat is waar je in uitblinkt. Als jij leert om van jezelf te houden, trek je dan ook niks aan van alle ideaalbeelden op social media. 

sloggi zero feel collectie

♥ Highlight jouw positieve punten
Je eet echt geen acht croissants, vijf wafels, 10 pancakes en acht brownies als ontbijt, zoals je vaak op foto’s voorbij ziet komen. ​Niet alles is zo Insta-perfect als dat het lijkt. In de captions onder Danique's Instagramfoto’s is ze zelf ook altijd erg luchtig en eerlijk over alles, want alleen zo leer je iemand echt kennen en verspreid je geen vertekend beeld. "Zo heb ik ooit een foto geplaatst met een flamingo met de caption: 'Ik had deze foto kunnen croppen, zodat mijn flubbydeblubby benen niet meer te zien zijn, maar weet je wat f*ck die shit & embrace it! Dat doet mijn roze flamingo ook, dus ik ook,'" aldus Danique. Met de nieuwe campagne van sloggi kom je een stapje dichter bij dit eigen geluk. Naadloos en zacht ondergoed, zoals de sloggi 'ZERO feel' collectie, is een echte must als je lekker in je vel wilt zitten. Danique's eigen moeder zegt altijd: “Als je van jezelf kunt houden, dan kun je pas van anderen houden.” En zo is het maar net, probeer altijd de positieve punten van je karakter te highlighten, want zo ben je veel aantrekkelijker voor de buitenwereld. Believe us!

sloggi zero feel

Gedachtes op nul en gaan met die banaan
Het is misschien wel het belangrijkst dat jij je goed voelt. Als je lekker in je vel zit kun je namelijk de hele wereld aan! Probeer iets te vinden waardoor jij je vrij voelt. Dit kan een sport zijn, een leuke hobby of misschien wel heel simpel een belletje met je moeder. Kickboksen maakt Danique gelukkig. Waarom? Haar gedachtes gaan op nul, even helemaal losgaan en energie lozen. Samen met sloggi heeft Danique in de nieuwste ‘ZERO feel’ collectie mogen ervaren hoe het is om je helemaal vrij te voelen. Danique heeft zichzelf volledig mogen laten gaan met verf en een wit canvas. Met een muziekje op de achtergrond, een verfkwast in je hand en gaan met die banaan!
sloggi zero feel collectie
Wat een heerlijk gevoel van vrijheid, juist door het gevoel van perfectie aan de kant te zetten kun je echt helemaal losgaan. En als je dan ook nog eens ondergoed draagt dat je totaal niet voelt zitten, beleef je het ultieme gevoel van vrijheid. Het nieuwste ondergoed van sloggi zegt het al ‘ZERO feel’, het geeft de juiste ondersteuning en tóch voelt het alsof je niks aan hebt… ideaal! Jezelf helemaal laten gaan in comfortabel ondergoed en kleding voelt zó lekker en het geeft ook nog eens een echt vrij gevoel. Een besefmomentje dat je vooral moet blijven doen wat jou gelukkig en blij maakt. Niks van anderen aantrekken en vooral met jezelf bezig zijn, dat is soms ook even belangrijk. Laat je niet gek maken door ideaalbeelden, because you are you and that is your power!

Op emotioneel vlak vindt Danique het moeilijk om dingen los te laten. Ze is een echte control freak en de touwtjes uit handen geven is iets wat ze niet écht graag doet. Bij het schilderen tijdens het sloggi event vond ze dit ook erg lastig. Je vrij voelen is moeilijker dan je denkt. Het betekent dat je uit je comfortzone moet stappen, hoe eng dat ook klinkt. Hierdoor ga jij je waarschijnlijk veel beter voelen, probeer het maar eens.

♥ Je bepaalt je eigen geluk
Soms betekent jezelf gelukkig voelen ook dat je afstand moet doen van iets dat je dierbaar is. Het zijn moeilijke keuzes, maar wat betreft geluk moet je even egoïstisch zijn. Van het geluk van anderen kun je eenmaal niet leven. "Als je niet het beste in elkaar naar boven haalt, maar er alleen maar ongelukkig van wordt... dan weet je dat je voor je eigen geluk moet gaan," zegt Danique. Naarmate je ouder wordt kom je er pas achter wie je beste vrienden zijn, vaak kun je ze nog maar op één hand tellen.

Ben je nu benieuwd geworden naar de nieuwe sloggi Zero Feel collectie? Dan kun je hier de nieuwste collectie shoppen in jouw favoriete kleurtje. Hierbij onze twee favorieten:

sloggi zero feel

Neem ook een kijkje op de socialmediakanalen van sloggi: Facebook en Instagram.

*Dit artikel is een samenwerking met sloggi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 4 maanden geleden danielavilla

  Ik wil je vertellen dat het mijn moeder was die me voorstelde aan de dokter, toen ze ontdekte dat ik zo veel problemen had in mijn huwelijk vertelde ze me dat hij haar zo veel heeft geholpen, daarom nam ik contact met hem op om vastgehouden lost hij ook mijn probleem op sinds ik gek ben beloof ik hem dat ik, als loge als ik leef, de getuigenis zal blijven delen, en als er iemand is die problemen met de relatie doormaakt, neem dan alstublieft contact op met DR JAZAZA via zijn e-mail: drjazazasolution @ gmail.com of WhatsApp +1 (209)837-3537

  HIJ SPECIALEERT OOK IN DE VOLGENDE PROBLEMEN

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.

  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.

  (5) Als u een kind wilt

  (6) Je wilt rijk zijn.

 • 11 maanden geleden Domino

  De foto van Danique is wel echt super leuk

 • 11 maanden geleden

  Precies wat Maartje zegt, beetje te overdreven gepromoot. Maar ze zitten inderdaad top

 • 11 maanden geleden xMaartjex

  Ik vond het een heel leuk en handig artikel, maar 10x herhalen dat sloggi je leven beter maakt is een beetje overdreven. Voelde meer alsof er iets aangesmeerd werd ipv dat ik ergens over geïnformeerd werd.

 1. 1