News

Dit Twix paasei mag niet ontbreken tijdens de paasbrunch

Ben jij ook zo dol op Pasen? Paaseieren zoeken, met de hele familie brunchen en natuurlijk niet te vergeten: alle lekkernijen die op tafel staan! Wij hebben al heel wat zakken paaseieren verslonden, wat ons betreft mogen ze dan ook het hele jaar door wel in de schappen liggen. Zeker nu Twix met een gigantisch paasei komt gevuld met (intens) veel karamel. Yum!

Twix paasei
Laatst schreven we nog over de McFlurry met paaseieren en alsof Pasen nog niet leuk genoeg is komt nu ook Twix met een gigantisch paasei met de vulling van Twix. O-M-G. Wij konden alleen maar denken: get in my belly. Het gigantische paasei heeft een buitenkant van een dikke laag melkchocolade en is vanbinnen gevuld met Twix, dus biscuit en lekker veel karamel. Ehh, is het al Pasen?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

KitKat, Mars, Snickers én M&M’s ook!?
Het is nog niet helemaal duidelijk of de Twix paaseieren ook in Nederland te koop zijn. Maar we hebben geluk! Alsof we onszelf nog niet vol genoeg proppen tijdens Pasen, komt niet alleen Twix met een paasei. Mars, Snickers en M&M’s én KitKat konden natuurlijk niet achterblijven en brachten ook een paasei op de markt, deze zijn overigens wél allemaal in Nederland te koop. YAS!

mars paasei
Jamin, €5,50

m&m's paasei
Jamin, €8,50

snicker paasei
Jamin, €8,50

kitkat paasei
Jamin, €9

Bron: Unilad | Beeld: Pixabay

Must reads 👀