News

OMG: Disney organiseert feesten na sluitingstijd

Ben jij groot fan van Disney? Kijk jij het liefst elke avond een Disneyfilm? En kijk jij weken uit naar een tripje Disneyland? Pak dan snel je agenda erbij, want wij hebben de perfecte zomeractiviteit voor jou en je vriendinnen gevonden! Disney gaat namelijk na sluitingstijd feesten organiseren. Dit is de droom van elke Disneyfan, toch?

Disneyfeest
Ja, je leest het goed. Disney organiseert na sluitingstijd feesten en jij kunt hier bij zijn. En als je dacht dat het niet beter kon, think twice, want het zijn niet zomaar feesten maar poolparty’s. De feesten worden gegeven in Disney’s Typhoon Lagoon-waterpark, gelegen in Orlando, en zijn geïnspireerd op het feest uit de Toy Story toons ‘Partysaurus Rex’.

Watch on YouTube

Disney poolparty
Voor het feest wordt het waterpark volledig getransformeerd en wordt er vooral veel gedanst, zijn er spelletjes en héél veel lichteffecten volgens Disney Parks Blog. Het feest vindt in de zomer plaats op elke donderdag en zaterdag tussen 21 juni en 11 augustus tussen 20:00 uur en 23:00 uur. Tickets kosten ongeveer €45. Retourtje Oralando, aub!

Bron: Metro.co.uk, disneyparks.disney.go.com

Must reads 👀