News

Hilarisch: Er is nu een lied over Temptation Island-koppel Tim en Deborah

Je kunt er bijna niet meer omheen, in aflevering acht gebeurde iets wat niemand had verwacht. ‘Trouwe hond’ en Temptation Island-kandidaat Tim leek toch niet zo trouw te zijn als wij allemaal dachten. De Belgische YouTubers van Kurkdroog zagen hun kans en maakten een lied over het koppel Deborah en Tim. En het is hi-la-risch! Luister ‘m hier.

Temptation Island

Wie had dit verwacht? Tim nam zijn trouwring mee in zijn koffer om na het programma zijn vriendin Deborah ten huwelijk te vragen. De eerste aflevering gedraagt Tim zich keurig, maar sinds de laatste aflevering lijkt het er toch op dat Tim de verleiding niet kan weerstaan van verleidster Cherish. Arme Deborah… Dit is ook de Belgische YouTubers van Kurkdroog niet ontgaan en maakten een lied over het Temptation Island-koppel. Heb jij nog niet genoeg van Temptation Island? Luister dan snel het lied hieronder, slappe lach gegarandeerd!

De video

Het lied is gemaakt op de muziek van de hit ‘Havana’ van Camila Cabello en duidelijk dat de mannen van Kurkdroog het opnemen voor Deborah in het nummer. De video is gistermiddag geplaatst en nu al meer dan 500.000 keer bekeken. Wow!

Bron: Kurkdroog

Must reads 👀