Lifestyle

Juicy! Deze Temptation Island 2018 deelnemers hebben een eigen Youtube-kanaal

Temptation Island 2018 is in volle gang en er zijn inmiddels al héél wat pikante dingen gebeurd. Het beloofd wederom een shocking seizoen te worden, met nog meer juice dan afgelopen jaar waar het al compleet uit de hand liep. We like! Maar het wordt allemaal nóg leuker, want ben jij benieuwd naar de privélevens van de kandidaten? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben de YouTube-kanalen van deelnemers voor je op een rijtje gezet.

We zijn natuurlijk allemaal op de hoogte van de Temptation Island 2018 deelnemers en hebben al grondig alle Instagram accounts gestalkt. We weten allemaal dat één aflevering in de week gewoon niet genoeg is voor ons, we need more! En dat krijgen we, er zijn namelijk een aantal Temptation Island-ers met een YouTube-kanaal. Ben jij benieuwd wat Maxime, Laetitia, Joshua en Kevin in hun dagelijks leven doen en meemaken na hun deelname aan Temptation Island 2018, lees (en kijk) dan snel verder.

De vloggende deelnemers van Temptation Island 2018
Wij staan al te popelen om meer informatie van achter de schermen te krijgen, er zijn namelijk al vier(!) Temptation Island 2018 vrijgezellen aan het vloggen op YouTube. Dat wordt absoluut smullen van behind the scenes beelden en meer informatie over de vrijgezellen zelf.

Temptation Island 2018 verleider: Joshua Feytons
Joshua is misschien nog wel de meest besproken deelnemer van deze vier. Hij stond in de eerste afleveringen flink in de spotlights door zijn verleidingstactieken naar Megan toe. We hebben allemaal gezien dat het niet bij de tactieken bleef, maar er ook meteen werk van werd gemaakt. De twee duiken namelijk al na het eerste kampvuur met elkaar in bed. Je bent niet de enige die Joshua met zijn blauwe ogen een leuke jongen vindt om naar te kijken en met zijn YouTube-kanaal kunnen we hier ook na Temptation Island 2018 van blijven genieten. Joshua moet de fijne kneepjes van het vloggen nog gaan leren, zijn video is namelijk een tikkeltje langdradig. Met zijn eigen cameraman (ja, echt waar) neemt hij zijn fans mee in verschillende interviews. Benieuwd naar zijn video’s? Bekijk hieronder snel één van zijn eerste video’s:

Watch on YouTube

Temptation Island 2018 verleidster: Maxime Kempees
Ook Maxime duikt vaak op tijdens de afleveringen en besluit om haar leven na Temptation Island 2018 verder te filmen. Voor Maxime is lijkt niks too much information, ze laat namelijk samen met bestie Zwanetta (a.k.a. Zwaantje( haar lippen opspuiten en filmt dit tot in detail. We krijgen een kijkje tijdens haar fotoshoot, avondje stappen en laat zelfs een tattoo zetten, natuurlijk wederom samen met Zwanetta. De twee lijken onafscheidelijk na hun avontuur als verleidsters op het resort. We zijn benieuwd wat we nog meer te zien gaan krijgen. Bekijk hieronder haar meest recente video.

Watch on YouTube

Temptation Island 2018 verleidster: Laetitia
Verleidster Laetitia is ook een veelbesproken verleidster van Temptation Island 2018. Vooral op het begin had zij haar klauwen gezet op Mezdi, de vriend van Daniëlle. Deels slaagde ze erin om Mezdi zijn grenzen te laten overschrijden. Met haar ‘body goal’ lichaam, zoals op haar badpak staat in één van de video’s, is ze moeilijk te weerstaan door de bezette mannen. Net zoals andere verleiders begint ook Laetitia met een eigen YouTube-kanaal, met het motto: ‘waarom ook niet.’ Ze noemt zichzelf ‘Laetitia The Plug’ en heeft inmiddels drie video’s online staan. De eerste video bestaat uit ongeveer drie minuten waarin ze behind the scenes beelden laat zien van haar fotoshoot. De tweede video is een Q&A met mede-verleidster Yasmine. In de video geven ze antwoord op de meest gestelde vragen over Temptation Island 2018. In haar derde video gooit ze het over een andere boeg, de video is namelijk helemaal in het Engels. Ze start een mini serie waarin ze een soort review geeft van clubs. Bekijk hier de Q&A video samen met verleidster Yasmine:

Watch on YouTube

Temptation Island 2018 verleider: Kevin Rekoert
‘Nieuwkomer’ en verleider Kevin is ook te vinden op YouTube. De 26-jarige danser nam al eerder een video op met mede verleidster Zwanetta, waarin te zien was dat de twee absoluut géén twee linkervoeten hebben. Kevin heeft namelijk ook deelgenomen aan So You Think You Can Dance, daarom kan hij zo goed dansen. Op YouTube is Kevin ook te vinden onder zijn eigen naam. De video’s zijn helaas niet zo up-to-date, maar wie weet begint Kevin wel weer met het vastleggen van zijn leven. Wij hopen van wel ;-)!

Ben jij benieuwd naar de volgende aflevering? Hou dan Girlscene goed in de gaten voor een gratis link, waarmee je vooruit kunt kijken! 

Must reads 👀