News

YES! Dunkin Donuts opent weer een nieuwe vestiging

Ben jij dol op lekkere zoete en kleurrijke donuts? Dan hebben wij goed nieuws, Dunkin’ Donuts opent namelijk nóg een vestiging in Nederland. Yay! Naast de donut liefhebbers in Amsterdam, Utrecht en Hilversum kunnen nu ook de zuiderlingen van ons land genieten van een heer-lijke donut. De Amerikaanse donutketen opent namelijk een nieuwe vestiging in de gezelligste stad van Nederland. Lees snel verder, want Dunkin’ Donuts heeft een paar verrassingen voor jullie in petto.

De nieuwste Dunkin Donuts vestiging
Dat wij in Nederland fan zijn van Amerikaans eten is niks nieuws, we mogen dan ook al een tijdje volop genieten van heerlijke frappuccino’s bij Starbucks. Toen Dunkin’ Donuts bekendmaakte dat ze terug naar ons eigen kikkerlandje kwamen, sprongen wij een gat in de lucht. De donut store breidt nu uit naar het zuiden en opent een trendy store in Eindhoven (Psstt, Tilburg is hierna aan de beurt!). Helemaal ingericht volgens de nieuwe internationale huisstijl met een paar retro aspecten. Very Instagrammable dus!

Dunkin' donuts Eindhoven

Create your own donut
De vestiging in Eindhoven heeft een unieke optie voor alle donut liefhebbers. Ze lanceren namelijk een ‘create your own donut’ concept. Zo kun je jouw donut volledig naar eigen wens samenstellen, ideaal!

Openingsacties
Op 11 april in de vroege ochtend om 07:00 uur opent de nieuwste vestiging in het Piazza winkelcentrum van Eindhoven. Het belooft een feestelijke opening te worden met entertainment, speciale giveaways en spectaculaire prijzen voor de echte fans. Sta jij namelijk tussen de eerste honderd bezoekers, dan win jij een jaar(!) lang gratis donuts. We want!

Dunkin' Donuts EindhovenBron: Dunkin’ Donuts

Must reads 👀