News

WOW! Zoveel kost één overnachting in de duurste hotelkamer ter wereld

Overnachten in een hotel is tegenwoordig niet meer alleen voor de rijke luizen. Je kunt voor een prikkie al terecht in de leukste hostels en hotels. Maar voor mensen met een iets dikkere vetpot zijn er ook speciale hotelkamers. Hotelkamers waar je iets meer voor nodig hebt dan een budget van 20 euro… In het Zwitserse Genevé is zo’n hotelkamer te vinden. Wat je bij dit hotel betaalt voor een overnachting gaat echt te ver. Wij kunnen er alleen maar over dromen.

Hoewel je zult denken dat de duurste hotelkamer te vinden is op de Malediven of in Dubai, is dat niet het geval. In de grote stad Genevé in Zwitsterland is namelijk het hotel met de duurste hotelkamer te vinden. De Royal Penthouse Suite is te vinden in het President Wilson Hotel. Voor één overnachting in de suite betaal je maar liefst 70.000 duizend(!) euro. Wat?! 

Met 1680 vierkante meter is de suite naast de duurste ook nog eens de grootste hotelkamer ter wereld. De suite bestaat uit de complete achtste verdieping van het hotel en beschikt over 12 slaapkamers, een fitnessruimte en een persoonlijke butler. Er is ook een biljarttafel, een piano, een eetzaal, een badkamer met jacuzzi’s en een mega flatscreen te vinden. Niet onbelangrijk: je krijgt er ook nog een prachtig uitzicht over de Alpen en het meer van Genevé bij. Wat. Een. Droom.

Neem zelf een kijkje in de prachtige suite:

Watch on YouTube

Bron: Axed.nl | Beeld: Pixabay

Must reads 👀