Olympische nagels

Beauty door Redactie

Je kunt overal ter wereld inspiratie op doen. Misschien inspireert een mooie plaats jou of haal jij al jouw inspiratie uit je favoriete zanger. Een ding is zeker: inspiratie is overal en je kunt er de gekste dingen mee doen. Neem nou de Olympische Spelen deze zomer in Londen, een grote inspiratie voor veel sporters en atleten en veel meiden dachten: Hey, wat een goed idee! Laat ik mijn nagels eens Olympic proof maken.

De Olympische Spelen vinden dit jaar in Londen plaats. De twee versies, de Zomerspelen en de Winterspelen, worden elk om de vier jaar gehouden. De bekendste symbolen van de Spelen zijn de olympische vlag en de olympische vlam. De vlag is wit met daarop vijf verschillende kleuren ringen; wit, rood, blauw, groen, geel en zwart. De gekleurde ringen staan voor de vijf verschillende werelddelen. Iedereen herkent de geschakelde ringen wel en weet meteen dat dit met sport te maken heeft.

Ja, dit event is niet zomaar een event. Er gaat een grote geschiedenis aan vooraf en iedereen, van jong tot oud, heeft wel een keer een Olympische wedstrijd gezien. Als echte fan wil je natuurlijk het liefst van top tot teen laten zien voor welk land jij bent, maar deze ladies zijn geïnspireerd door de plek waar het dit jaar gehouden wordt: Londen. Alle bekende figuurtjes komen terug op deze nagels!

Olympische nagels

Op Pinterest kwamen wij deze nagels tegen. Dit meisje heeft de Olympische ringen op haar nagels gezet en gaat duidelijk voor goud.

Olympische nagels

Of het nou goud, zilver of bronze wordt, een medaille winnen is super goed en daar is iedereen super trots op!

Olympische nagels

Londen staat ook bekend om zijn telefooncellen (zie pink) en natuurlijk Queen Elizabeth (zie middelvinger)! Long live the Queen!

Olympische nagels

Nog bekender is misschien wel de Londense metro. Ze rijden dag en nacht onder de grond en brengen alle inwoners (en bezoekers) van Londen naar hun eindbestemming.

Olympische nagels

Wat een gefrutsel moet het zijn geweest om de Big Ben op je eigen nagels te zetten. Laat staan de London Eye met alle stoeltjes..

Olympische nagels

Een creatieve kijk op Londen en de Spelen. De ringen zie je terug op haar wijsvinger, maar dan een beetje anders uitgevoerd.

De sporters verschijnen vaak op televisie en dan wil je er goed uitzien. Iedere stap die ze zetten, wordt vastgelegd op beeld. Goed plan dus om er altijd tip top in orde uit te zien, zo ook je nagels! Deze olympische dames weten wel hoe dat moet.

Olympische nagels

De Franse zwemster Margaux Farell gaat voor goud dit jaar en heeft deze foto op Instagram geplaatst.

Olympische nagels

USA sprinter Sanya Richards Ross heeft ook haar nagels laten doen en hoopt dat ze namens haar land een gouden medaille wint! Go team USA!

Olympische nagels

Ze vangt flink wat spetters water op in haar kayak, maar toch vond Jess Fox het leuk om haar liefde voor Australië op haar nagels te zetten. We like!

Olympische nagels

Het lijkt ons een beetje onhandig om te schieten met zulke lange nagels, maar daar dacht Amanda Furrer anders over. Al heeft ze ze dit keer wel iets korter gehouden dan normaal..

Turnsters mogen geen gekleurde nagels, laat staan lange (nep)nagels. Ook wel logisch, want het lijkt ons een beetje onhandig om met hele lange nagels in de ringen te hangen. Toch is het een leuk idee om je nagels in de kleuren van jouw land te lakken, vind je niet?

Welk land gaat volgens jou de meeste medailles winnen dit jaar?

Bron beeld: Glamour

Door Eline