News

Opgelet! Vanaf 29 maart koop jij dit luxe product bij Lidl

Yes! A dream comes true, Lidl komt met een heuse (opblaas) jacuzzi op de markt. Je leest het goed, als jij er altijd van droomde om een echte jacuzzi in de tuin te hebben... dan is nu het moment daar. Eind deze maand kun jij namelijk al genieten van een zomeravond in spé met bubbelend water en heerlijke warmte. Lees snel verder voor de eurotekens achter deze super aanbieding.

Met maar liefst vier personen kun jij binnenkort genieten in bikini en de opblaasbare jacuzzi is zelfs geschikt voor binnen- én buitengebruik. Vind jij het buiten toch nog iets te koud voor bikini's en badpakken dan heb je nog altijd de optie om hem binnen te plaatsen. Zo tover jij de woonkamer meteen om in een kuuroord... waarom ook niet? ;-)

In dit introductiefilmpje wordt de nieuwste luxe aanwinst van Lidl met een knipoog geïntroduceerd. Doet dit je niet ook denken aan een smartphone reclame? ;-)

Wees er wel snel bij, want de razend populaire jacuzzi ligt vanaf 29 maart voor €289 in de winkel en is vanaf 22 maart al online te bestellen! OP=OP

Bron: Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook