Celebs

Breaking news: Kevin uit Temptation Island is van het padje af

2

Kevin uit Temptation Island: heel even hadden we het met hem te doen toen iedereen zag hoe zijn vriendin Megan het bed deelde met verleider Joshua. Geruchten gaan dat Kevin nu een relatie heeft met verleidster Chloë en als klap op de vuurpijl zou hij seks hebben gehad met Shelly, waarvan wordt gezegd dat het van top tot teen gefilmd is. Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens beelden opgedoken waar Kevin de boel kort en klein slaat op straat. Waar gaat dat heen met die jongen? Check snel de beelden!

Het lijkt erop dat het allemaal iets teveel wordt voor Kevin uit Temptation Island. Eerst gingen er geruchten dat hij een relatie zou hebben met verleidster Chloë. Geloof het of niet, maar het schijnt zo te zijn dat hij het bed heeft gedeeld met Shelly en dat daar het een en ander van is vastgelegd. Om het nog smeuïger te maken, verbleven de twee in een hotel in een sm-kamer. De sekstape zou nu worden verspreid en daar is Shelly niet over te spreken. Tja, leg dat thuis maar eens uit. Wat een drama weer, maar er is meer! 

Kevin vond het nodig om in Gent erop los te slaan. Hij is op de vuist gegaan met een andere man. Omstanders zeggen dat er drank in spel was en dat het ging over een vrouwenkwestie. Volgens onze beste Kevin himself, was hij alleen getuigen van de vechtpartij. Gelukkig hebben wij de beelden en kun je met eigen ogen zien dat dit niet helemaal het geval is. 

Video: VTM Nieuws

tempation islandBron: vtm.be, tagmag.news

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 9 maanden geleden Kopjechino

    Ik herken hem niet eens.

  • 9 maanden geleden fleurdk

    Amai! Ik wist het niet Ik heb vandaag nieuwe verpakking van Perle Bleue besteld

  1. 1