News

Dit maakt jouw zomer fantastisch: gigantische opblaas unicorns voor zes(!) personen

Unicorn fans opgelet! Als jij al fan was van de opblaasbare unicorns waar plek is voor één persoon, dan is dit het walhalla van de opblaasbare dieren. Er is namelijk een gigantische unicorn ‘boot’ op de markt gebracht waar maar liefst zes(!) personen op kunnen. Hoe leuk?! De tijd van opblaasdieren is dus nog lang niet voorbij en gelukkig maar want wij zijn al fan.

We zijn nog niet af van de winter, maar we kunnen nu al niet wachten op een zomer vol plezier. Als je van plan bent om met vriendinnen op vakantie te gaan dan is dit dé ideale zomer musthave voor jullie. Inclusief bekerhouders is deze musthave ideaal voor een feestje op het water. De mega opblaasbare dieren, waar je met maar liefst zes personen op kunt, zijn te koop in drie varianten. Dus ben je niet zo’n fan van unicorns, dan kun je uit nog twee andere ‘eiland dieren’ kiezen namelijk een pauw en een roze flamingo. Super cute!

View post on Instagram
 

De opblaasbare dieren zijn te koop op de Amerikaanse site Sam’s Club voor $149,98. Op het moment zijn ze uitverkocht, maar wie weet zijn ze snel weer beschikbaar. Als je het bedrag deelt door zes is het trouwens prima te doen! 😉

Bron: Pretty 52, Popsugar | Beeld: Pixabay

Must reads 👀