Fashion

Zo mix & match je jouw schoenen en sieraden deze zomer

1

Deze zomer is het weer tijd om alles uit de kast te trekken op het gebied van accessoires en schoenen. Want een outfit zonder een goed paar schoenen en catchy accessoires is gewoon niet compleet. Goed nieuws voor alle mensen die deze zomer willen fleeken: want wij hebben schoenen, riemen en sieraden verzameld die sowieso een dikke trend worden. Zo mix en match jij je perfécte outfit bij elkaar.

♥ Add a bit black
Neem één printje in je outfit en laat de rest lekker basic. Deze sandaaltjes met luipaardenprint zijn perfect om te combineren. Voeg een zwarte riem toe en kies ook voor een zwartkleurig horloge. De zilveren accenten in de riem en het horloge matchen ook nog eens, winning! Zo geef je het luipaardprintje een classy touch. De sandalen en het riempje zijn te koop bij Schuurman-Schoenen en het horloge koop je bij Horloge

setje mix zomer♥ Silver, silver, silver
Een witte schoen met zilveren, glitterige accenten past heel goed bij een basic zilveren horloge. Nog beter is als je ook nog een riempje vindt die erbij past. Het is beter om in dit geval voor zwart te gaan, omdat de kleur wit dan niet overheerst. De kleur zilver komt terug in de schoenen, het horloge en in het riempje. In het geheel zorgt dit ervoor dat de outfit goed bij elkaar past. De sneakers en het riempje zijn te koop bij Schuurman-Schoenen.nl en het horloge koop je bij Horloge.nl.
setje mix zomer♥ Sparkles and Rosegold
Roségoud blijft een populaire trend onder de vrouwen. Deze accessoires maken je outfit een stuk zachter. Als je voor een donkere outfit gaat, is het goed een aantal lichte accenten toe te voegen. De glitters in de slippers passen precies bij de kleur van het horloge. Het riempje met bloemenpatroon geeft nog een extra beetje zomergevoel. De slippers en het riempje zijn te koop bij Schuurman-Schoenen.nl en het horloge koop je bij Horloge.nl.
setje mix zomer

♥ Gold makes everything better
Bij een kleurrijke outfit passen deze basic details. Het gouden accent komt terug in de slippers en het horloge maakt de outfit chique. Als er ook nog goud in het riempje voorkomt kan dat te veel worden, omdat goud best een opvallend kleurtje is. Maar dat neemt niet weg dat de gouden touch jouw outfit helemaal afmaakt. De slippers en het riempje zijn te koop bij Schuurman-Schoenen.nl en het horloge koop je bij Horloge.nl.

mix setje zomer

zomer outfit looksBeeld: Pixabay

Lees ook: Pak 15% korting met deze My Jewellery kortingscode

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden GeweldadigePanda

    Cool!! Ik Heb hier echt veel aan voor in het voorjaar!

  1. 1