News

OMG! Het is uit tussen Montell en Sanne van HNTM

Holland’s Next Top Model heeft het leven van winnaar Montell vorig jaar volledig omgegooid. Hij won niet alleen het programma, maar kreeg ook nog eens een relatie met Sanne. Alles was koek en ei tussen de tortelduifjes en we zagen dagelijks foto’s van het stel voorbijkomen. Maar daar is een einde aan gekomen. Helaas heeft Montell op zijn Instagram bekendgemaakt dat de twee niet langer een koppel zijn. 

In de eerste instantie plaatste Montell een portretfoto van zichzelf met daaronder de smiley van een gebroken hartje. Als je fans hebt, dan roept dat natuurlijk vragen op. Montell werd overspoeld met vragen over zijn relatie met Sanne: ‘Is het uit?’ ‘Betekent dit dat het uit is?’. 
instagram hntm montell sanneJe kon aan zijn reacties merken dat hij niet zat te wachten op alle vragen. Hij verwijderde zijn caption met het gebroken hartje en zette de mogelijkheid om een reactie te plaatsen uit. Vervolgens gingen de reacties voor een kort moment weer aan en liet hij in één reactie liet hij weten dat het inderdaad uit is tussen de twee. Montell weet sowieso niet zo goed wat hij met alle aandacht moet, want hij is nogal wispelturig met het uit- en aanzetten van de reacties.
hntm montell relatie

View post on Instagram
 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Must reads 👀