Celebs

Temptation Island Kevin heeft een relatie met een verleidster en deze foto is het bewijs

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Temptation Island Kevin heeft een relatie met déze verleidster en hij laat zijn Megan-tattoo verwijderen, Snapking weer onder vuur en zijn Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar?!

Temptation Island-deelnemer Megan was de eerste die in de armen van een verleider belandde, maar daar blijft het zeker niet bij. Nu Kevin de beelden van zijn vreemdgaande vriendin heeft gezien, kan er van alles gebeuren. Het gerucht gaat dat Kevin een relatie zou hebben met verleidster Chloë. Het leek eerst op een ongegronde roddel, maar nu is er ook fotobewijs! De verleidster laat via Insta Stories duidelijk merken dat ze bezet is. Toch is het Kevin die deze week de geruchten lijkt te bevestigen met een foto met zijn vermeende nieuwe liefde! Hij maakt zichzelf nog verdachter doordat hij de foto weer van zijn Instagram heeft verwijderd. Wij weten genoeg!
Klik hier om de foto van Kevin en verleidster Chloë te zien. 

View post on Twitter

Dat Megan écht verleden tijd is voor Kevin, blijkt wel uit het feit dat hij zijn tatoeage van Megan heeft laten verwijderen. Hij had haar naam op zijn billen laten vereeuwigen, maar daar zijn nu golven overheen gekomen. Ai! Eerder verklapte Megan ook al dat de relatie over en uit is. 

View post on Instagram
 

Nu Justin Bieber en Selena Gomez na jaren weer bij elkaar zijn gekomen, is het voor iedereen duidelijk dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Maar deze week was er even sprake van trouble in paradise. Er kwamen berichten naar buiten dat ze een time-out hadden genomen. Bovendien verbleef Selena in New York en Justin in Los Angeles. Uh oh! De twee zouden een grote ruzie hebben gehad en elkaar daardoor even wat ruimte gunnen. Gelukkig lijken de geruchten lariekoek, Jelena is namelijk weer samen gespot. Niks aan het handje!

View post on Instagram
 

Snapking, de YouTuber die inmiddels verder gaat onder de naam DieTim, ligt weer onder vuur. De vriend van Famke Louise is inmiddels twee keer niet op komen dagen in de rechtszaal en zijn slachtoffers zijn het zat. Drie jaar geleden filmde Tim hoe een jongen met het syndroom van Down werd gepest in een supermarkt en uploadde dat op zijn kanaal. De jongen heeft nog steeds last van deze traumatische ervaring en daarom moet Tim voor de rechter verschijnen. In januari en februari moest de YouTuber voorkomen, maar hij kwam niet opdagen. En ook nu liet Tim zich nergens zien…  

View post on Instagram
 

Beeld: Pixabay

Must reads 👀