News

McDonald’s komt met het perfecte cadeau voor Moederdag

Hamburgers voor Moederdag? Yes please! Goed nieuws voor alle meiden die nooit weten wat ze moeten kopen voor hun moeder. McDonald’s komt namelijk met een super goedkoop driegangendiner. Je leest het goed, vergeet die euroknallers en geniet van een écht diner. Moederdag kan gevierd worden bij McDonald’s, begin je al te watertanden? Lees dan snel verder voor alle ins en outs.

Moederdag is elk jaar weer een issue. Je probeert het hele jaar door dingen op te pikken over wat je moeder graag zou willen hebben, maar als het moment daar is weet jij he-le-maal niks. Om uit eten te gaan is super leuk, maar we zijn natuurlijk ook arme studenten. En om een driegangendiner zelf te koken is misschien een beetje te veel gevraagd. Dus een driegangendiner zit er niet in… of toch wel?! McDonald’s komt op Moederdag namelijk met een heus driegangendiner voor jou en je moeder!

Super cheap driegangendiner
We snappen dat je moeder waarschijnlijk niet staat te popelen om met Moederdag bij de Mac te gaan eten. Het is wel een driegangendiner voor maar £10, give it a try! Als voorgerecht kun je genieten van Mozzarella Dippers, vier Kipnuggets of Wortelsticks met Philadelphia. Het hoofdgerecht bestaat uit de Collection Burger, een Big Mac, Chicken Legend, Visburger of een Vega Burger. En de crème de la crème, het dessert, is een moeilijke keuze tussen een McFlurry, Fruitbakje, Muffin of een Appeltaartje.

View post on Instagram
 

Het is nog niet bekend of we hier in Nederland van het driegangendiner kunnen genieten tijdens Moederdag. Maar voor nu, moeten we het doen met de McDonald’s in New Castle. Misschien kun je er gelijk een citytripje aan vastplakken ;-).

Bron: Pretty 52, The Sun, Unilad | Beeld: Pixabay

Must reads 👀