De beautyblog van... Elize

Beauty door Redactie

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden, dus zie hier: 'De beautyblog van'! Deze week Elize van Purrrpolish.

Elize's beautyblog

Elize is vijftien jaar oud en schrijft al bijna twee jaar omdat ze graag haar nagellak met de rest van de wereld wil delen. Daarom schrijft ze ook in het Engels, zodat ze een veel groter publiek kan bereiken. Meer dan de helft van haar volgers komen dan ook niet uit Nederland! Haar blog heet Purrrpolish omdat ze niet alleen schrijft over nagellak, maar ook over katten. Ze maakt bij iedere nail art een ‘Kittypic’, een foto met haar nagelkunst en een van haar drie katten!

Elize's beautyblog

Beschrijf jouw make-up stijl.
Ik hou van de classic pin-up look. Mooie zwarte Cat-Eye eyeliner, lange en gekrulde wimpers en felle kleur op je lippen. Ik heb zelf ook altijd eyeliner en mascara op. Eventueel nog een leuk kleurtje op mijn lippen. Qua nagels hou ik vooral van felle leuke kleuren en ik heb dan ook altijd wel nagellak op! 

Elize's beautyblog

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Twee nagellakjes van de nieuwe Essence collectie... Ik kon ze gewoon niet weerstaan. 

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Er zit altijd wel compact powder, eyeliner, een wimperkruller, mascara en een getinte lipbalsem in. 

Elize's beautyblog

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Zo'n vijftien minuutjes.. In het begin deed ik er echt een half uur over omdat ik totaal niet met liquid eyeliner om kon gaan, maar na twee jaartjes lukt het me wel in een keer!

Elize's beautyblog

Wat is je favoriete nagellak merk?
Hmmmm..dat is echt een hele lastige vraag. Ik vind Essence een leuk, vernieuwend en goedkoop merk maar China Glaze nagellakjes.. Wouw! Ik wil ze allemaal. 

Elize's beautyblog

Wat is jouw top drie nagellakmerken?
China Glaze: een heel erg mooi merk met nagellakjes in alle kleuren van de regenboog van goede kwaliteit! Essence: een leuk, goedkoop merk dat makkelijk te krijgen is. OPI: een ietsje duurder merk met heeeele mooie lakjes.

Waar haal je de inspiratie vandaan.
Qua nail arts vooral YouTube. Ook volg ik heel veel andere nagel- en beautyblogs.

Elize's beautyblog

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Scrangie, een Amerikaans meisje die echt supermooie foto's maakt en meer nagellakjes bezit dan ik ooit zal hebben!

Elize's beautyblog

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
De nieuwe James Bond collectie van OPI, Skyfall. En dan vooral The Man With The Golden Gun, een nagellak met 18 karaats goudstukjes. Niet dat ik die zal kunnen betalen..maar ach!

Elize's beautyblog

Wat vind jij van de blog van Elize?

Wil jij nu net als Elize met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Jitske