News

Wauw: De UGG’s hebben een wel héél opmerkelijke upgrade gekregen

Herinner je je nog die periode waarin je overal waar je keek mensen met Uggs zag lopen? Vast wel. De warme, wollen ‘pantoffels’ waren namelijk he-le-maal hip en happening een paar jaar geleden. Maar als je dacht dat de uggs-periode helemaal voorbij was heb je het mis. Uggs heeft een nieuw product geïntroduceerd: Overknee UGGs. Of ze net zo populair worden als de Uggs die we allemaal kennen is nog de vraag… Een nieuwe trend geboren? Oordeel zelf. 

Het idee voor de nieuwe UGGs is ontstaan door een samenwerking tussen het merk Ugg en het Franse label Y/Project. Het label noemt de UGG één van de meest herkenbare schoenen uit de geschiedenis. Ze hebben de UGG naar eigen zeggen een typische ‘Y/Project twist’ gegeven.

Niet iedereen is even fan van UGGs. De één zweert erbij, terwijl de ander ze juist vergelijkt met een stel scheve pantoffels. Ieder zo zijn eigen mening natuurlijk. Wij zijn vooral heel erg benieuwd naar de meningen over het nieuwe product van UGGs. De hakken zijn wel ietwat aan de prijzige kant: de bedragen beginnen vanaf 300 dollar en lopen op tot 1400 dollar. Je moet het er voor over hebben.

View post on Instagram
 

Er zullen waarschijnlijk behoorlijk wat mensen met hun hoofden draaien als jij met deze eyecatchers over straat loopt, dus een stapje uit je comfortzone is er wel voor nodig 😉

Bron: cosmopolitain.com, harpersbazaar.com, thesun.co.uk

Must reads 👀