Celebs

Famke Louise koopt alweer een nieuwe auto (en het is nog steeds geen Bentley)

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Famke Louise koopt een nieuwe auto, Kylie Jenner deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje Stormi en Selena Gomez maakt haar relatie met Justin Bieber ein-de-lijk officieel! 

Het gaat goed met Famke Louise. De zangeres scoort een monsterhit met Ronnie Flex, heeft net haar rijbewijs gehaald en heeft ook nog een nieuwe auto gekocht! Het is geen Bentley of Honda, maar een peperdure Mercedes. Famke was hiervoor in het bezit van een Volkswagen, maar die werd binnen een maand in de prak gereden door een vriend. Nu kan de zangeres zelf in haar auto rijden en gaat ‘ie hopelijk langer mee dan haar eerste ride!

View post on Instagram
 

Het is een maand geleden dat Kylie Jenner in het diepste geheim beviel van dochter Stormi. Haar zwangerschap heeft ze nooit bekend gemaakt, daarom was het de afgelopen maanden verdacht stil op haar socialmediakanalen. Maar ze deelt steeds meer. Om te vieren dat Stormi een maand oud is, plaatst de realityster de eerste foto waarop haar kleine meid volledig te zien is. Het gezichtje is niet goed te zien, maar het is duidelijk dat ze net zulke mooie donkere haren heeft als haar moeder!

View post on Instagram
 

Kim Kardashian deelt haar hele leven met de wereld, maar haar kinderen houdt ze zoveel mogelijk op de achtergrond. Dochtertje Chicago West kwam in januari ter wereld. Het Hollywoodkoppel heeft al die tijd geen foto van het kleine meisje gedeeld… tot nu! Kim plaatste deze week een selfie met Chicago. Wat een schatje! 

View post on Instagram
 

It’s official: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen! Niet dat we daar nog aan twijfelden na alle liefdesfoto’s en gezamenlijke uitstapjes, maar de zangeres heeft de relatie Insta-official gemaakt. Afgelopen donderdag vierde de Biebster zijn 24ste verjaardag en zijn vriendin greep deze gelegenheid aan om hem in het zonnetje te zetten. “March 1, 1994 someone I know that happens to be super cool was born. Boom,” schrijft ze bij de foto. Op het kiekje houdt ze een polaroidfoto van haar vriendje vast. Awww, zo lief!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀