Lifestyle

Als een man zich zo op social media gedraagt is hij een dikke vette no-go

Snapchat is life, tegenwoordig. Alles wat we meemaken wordt met de buitenwereld gedeeld door middel van een leuke foto met hier en daar wat bewerkingen. Geloof het of niet, Instagram, Facebook en Snapchat kunnen ook veel zeggen over hoe en wie jij als persoon bent. Ben je al een tijdje aan het snappen met die leuke jongen? Ook zijn social media-gedrag zegt veel over hem. Als hij de volgende dingen doet op Snapchat, dan is hij een echte no-go. Afkappen, dus. 

♥  Hij wordt heel lui met het onderhouden van jullie streak
Tegenwoordig valt het hebben van streaks op Snapchat niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Elke dag even een snapje naar elkaar sturen om de streak in stand te houden, zo veel moeite is dat toch niet? Nu is het ook weer niet de bedoeling dat hij de streak gaande houdt door foto’s te sturen van zijn slaapkamermuur. We willen selfies zien!

♥ Hij zet alle snaps die hij naar jou stuurt ook in zijn story
Hij doet absoluut niet zijn best om een snapchat speciaal voor jou te maken. De snaps die jij ontvangt zijn namelijk voor iedereen te zien. Hij wil je het gevoel geven dat je speciaal bent door de foto direct naar jou te sturen, maar vervolgens zie je dat jij niet de enige bent die deze foto mocht zien. Daar gaat je geluksmomentje.

♥ Hij stuurt alleen maar sportschool-selfies
Hij pakt je echt niet in door alleen maar foto’s van zijn ontblote bovenlijf te sturen, hoor. Zo te zien is hij erg overtuigd van hoe hij er zelf uitziet en wil hij er alleen maar mee pronken. Het enige wat voor jouw gevoel doet is slapen, eten en sporten. Vervolgens stuurt hij na het sporten foto’s van zichzelf naar minimaal zijn halve lijst. Ja daaag, geen potentie.

♥ Hij gebruikt alleen maar filters
Je hebt inmiddels al zo veel selfies met filters ontvangen dat je bijna niet meer weet hoe zijn echte gezicht eruitziet. Hij bedekt constant zijn gezicht en dat is gewoon opmerkelijk.

♥ Hij chat alleen met je via Snapchat
Een fatsoenlijk appje is te veel gevraagd, want jullie enige vorm van contact is via Snapchat. Als jullie toevallig allebei online zijn op Snapchat wil hij nog wel eens de moeite doen om een chatbericht te sturen. Over het algemeen worden jongens die alleen chatten via Snapchat een beetje als fuckboys gezien, en daar ben je waarschijnlijk niet naar op zoek.

♥ Hij vraagt vaak om naaktfoto’s
Oké, we hopen dat je zelf ook wel begrijpt waarom je dit zo snel mogelijk moet afkappen. Hij is alleen maar geïnteresseerd in foto’s van je lichaam, in plaats van in jou. Het is erg respectloos als hij je überhaupt al durft te vragen of je een foto van jezelf wilt sturen. Daarbij komt kijken dat je waarschijnlijk niet het eerste meisje bent die hij uit de kleren probeert te krijgen. We raden het je af om naaktfoto’s te sturen. Meestal blijft het je namelijk de rest van je leven achtervolgen mocht er iets uitlekken.

via GIPHY

Disclaimer: neem dit aritkel natuurlijk met een korreltje zout ;-).

Bronnen: cosmopolitan.com, complex.com, dailydot.com | Beeld: iStock 

Must reads 👀