Food

McDonald’s komt met nieuw toetje en mensen worden gek

Ga je voor een milkshake, een McKroket of toch een McFlurry… HELP! Bij McDonald’s heb je bijna altijd keuzestress, want er staan gewoon te veel lekkere dingen op het menu. De fastfoodketen maakt de keuze nóg iets lastiger, want er is namelijk een gloednieuw toetje op het menu gekomen! Als je houdt van fris en zoet, lees dan vooral even verder… 

Apple Pie Ice Cream
De McFlurry en Sundae ijs zijn altijd goed, maar een nieuw dessert is altijd welkom. McDonald’s komt met Apple Pie Ice Cream! Het is eigenlijk gewoon de Sundae ijs in jouw favoriete smaak (chocolade of aardbei), maar dan met het overheerlijke gebakje erbij. Yum, het water loopt ons al in de mond! 

Engeland
Helaas kun je het nieuwe toetje niet bij jouw dichtstbijzijnde McDonald’s scoren, de Apple Pie Ice Cream is namelijk niet verkrijgbaar in Nederland. Maar als het toetje een groot succes wordt dan zou ‘ie zomaar op het Nederlandse menu kunnen verschijnen! De Apple Pie Ice Cream is wél te koop in Engeland. Alle reden om een stedentripje naar Londen te boeken dus ;-). 

Beeld: iStock

Must reads 👀