Review: Premier Manicureset

Beauty door Redactie

Je wilt dat je nagels er mooi en verzorgd uitzien, maar je hebt nu toch echt geen tijd en zin in nagellak! Dat herkennen we allemaal.. Dead Sea Premier biedt de mogelijkheid om je nagels op een snelle en gemakkelijke manier te verzorgen, en dat ook nog eens op een natuurlijke en duurzame manier!

In de shopping malls in Amerika zie je vaak veel merken die hun producten willen laten "proeven". Zo kwam ik in Miami het merk Premier tegen. Premier werd in 1990 opgericht door een groep experts in dermatologie en cosmetica met jarenlange ervaring en kennis van de unieke componenten van de Dode Zee. Na de ontdekking van de verzakkende gevolgen van ruimtereizen voor de huid van astronauten, ging de ontwikkelafdeling van Premier van start om een oplossing voor dit probleem te vinden en ontdekte eigenlijk een heel nieuw proces voor de behandeling van de huid in het dagelijkse leven. Premier gebruikt voor huidverzorging alleen de meest vooruitstrevende cosmeticatechnologie in combinatie met de beroemde mineralen uit de Dode Zee. Het streeft naar een beduidende verbetering van de conditie van het lichaam en de gezondheid van de huid.

review premier

Ik stopte even om de producten van Premier te bekijken en de mevrouw die erbij stond vroeg of ik de manicureset wilde uitproberen. Graag! Ik zal nu aan de hand van foto’s die ik later zelf heb gemaakt (Ja, ik heb uiteindelijk de manicureset gekocht!), vertellen hoe ze mijn nagels heeft behandeld.

review premier
Nagel vóór de manicure.

1. BUFFING BLOK
Het allerbelangrijkste wat in het doosje ligt is de glans- en polijstblok.

review premier
Buffing Block: glans en polijstblok.

Als eerst gebruik je de ruwe kant (blauwe kant) van het blokje. Je vijlt zo de oneffenheden vlak tot een natuurlijk nageloppervlak.

review premier

Vervolgens gebruik je de zachte kant (grijze kant) van het blokje om de oneffenheden te verwijderen.

review premier

Tot slot gebruik je de zijdezachte kant (witte kant) van het blokje om het geheel af te maken. Je nagels gaan hier echt mooi van glanzen! Net een wonder!

review premier
De glans blijft ongeveer één week mooi. Daarom herhaal ik dit één keer per week.

2. MINERAL RICH CUTICLE OIL
Dit is een verzachtende nagelriem-olie, wat zorgt voor een goede nagelbasis. Het verzacht je huid en voorkomt uitdroging. Een kleine druppel voor ieder nagel is genoeg. Je wrijft het uit met een watje.

review premier
Wat fijn is aan deze olie is dat je handen er niet van gaan plakken en het is gelijk droog!

Verder zit er in het doosje een nagelvijl en een hand- en bodylotion. Dit gebruik ik bij een uitgebreide manicure. Als ik mijn nagels snel, voor dagelijks gebruik, verzorgd eruit wil laten zien, zijn deze twee producten (het blokje en olie) voldoende!

review premier

PREMIER EN DUURZAAMHEID
Alle premier producten zijn ozonvriendelijk, verpakt in recyclebare verpakking en zijn niet op dieren getest. Iedere partij wordt op kwaliteit gecontroleerd in een onafhankelijk laboratorium.

review premier

Ga jij deze manicureset ook proberen?

Door: Renee Quekel