Celebs

Verleidster Zwanetta doet een intieme onthulling over haar vagina

Op het eerste gezicht lijkt verleidster Zwanetta allesbehalve onzeker. Met haar charmes windt ze alle mannen om haar vinger, wat goed van pas komt bij Temptation Island. Maar in een nieuwe vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels onthult ze dat ze wel degelijk ergens onzeker over is. Het heeft alles te maken met haar vagina… 

Schaamlipcorrectie
De verleidster onthult aan plastisch chirurg Diana dat ze heel onzeker is over haar schaamplippen. “Ik wil al heel lang een schaamlipcorrectie bij mijn binnenste schaamlippen,” vertelt Zwanetta. “Mijn binnenste schaamlippen zijn te groot en daar heb ik veel last van.” De verleidster zit al sinds de middelbare school met dit probleem.

Vreemd advies
Zwanetta is al naar de huisarts geweest om het probleem te verhelpen. Daar kreeg ze vreemd advies. De dokter zou hebben geadviseerd om er vaseline op te smeren, tot grote verbazing van plastisch chirurg Diana. Of de Temptation Island-verleidster daadwerkelijk een schaamlipcorrectie ondergaat, moet duidelijk worden in de volgende vlog van Diana.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀