Lifestyle

13 herkenbare gedachtes bij het uitvogelen van VERO

Vergeet alle andere social-media-apps, VERO is dé app van het moment. Misschien heb je de app al voorbij zien komen of is het nog een vaag gebied voor jou. VERO belooft het nieuwe social-media-platform te worden. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Snapchat in één app, hoe handig?! Wat houdt de app nu precies in en welke herkenbare dingen zijn er tijdens het uitvogelen van de app? Dat heeft Girlscene voor jullie op een rijtje gezet.

1. Gaat deze nieuwe app echt Instagram overnemen? Of is het een flop die niet lang in leven blijft?!

2. Voor welke profielfoto kies je? Een vrolijke selfie of kies je voor een meer professionele foto?  

3. De app heeft een chronologische volgorde… Bye algoritme! #YAS

4. Wie zit er al allemaal op VERO?

5. Om hierachter te komen heb je echt wel even een handleiding nodig, want hoe vind je vriendinnen? Dit is bijna onmogelijk.

6. Zijn er überhaupt al vriendinnen die VERO gedownload hebben, of zijn het niet zo’n early adopters?

7. Als je iemand toevoegt op VERO, connect je dan of follow je? Misschien wel beide?

8. Stel je jouw followers in als friend, close friend of acquaintance (zakelijk)? Dit is misschien nog best lastig om te kiezen. Wat nou als je zowel zakelijk contact hebt, maar tegelijk ook goede vrienden bent?

9. Je krijgt constant meldingen van andere contacten die VERO hebben toegevoegd, willen connecten of jou volgen. Best irritant, je denkt dat je een appje hebt gekregen van je crush, blijkt het weer zo’n melding van VERO te zijn.

10. Mensen hebben geen idee wat het is… VERO wat?

via GIPHY

11. Je snapt er niks van, maar je downloadt de app toch om erbij te horen. Je kunt toch niet achterblijven op deze hype?

12. De app heeft categorieën waarin je jouw foto’s video’s, links en nog veel meer dingen in kunt sorteren. Dit is echt een levensverbeteraar.

13.  De app hangt constant vast omdat iedereen er ineens op zit. Irritant!

Ben je zelf nog niet helemaal overgehaald, en twijfel jij of je lid moet worden? Dan lees je in dit artikel waarom het misschien beter is dat je deze nieuwe app nog niet downloadt.

Beeld: iStock

Must reads 👀