Food

Jouw paasbrunch kan niet mislukken met deze paasbrunch ideeën

Met Pasen hoor je natuurlijk te genieten van heel veel chocoladepaaseitjes en heb je natuurlijk geen zin om uren in de keuken te staan. Om jullie een handje te helpen zet Girlscene drie lekkere én makkelijke recepten voor paasbrunch ideeën onder elkaar. Geloof ons, met deze paasbrunch ideeën wordt jouw brunch een mega groot succes. Klaar om de keuken in te duiken met onze paasbrunch ideeën?

Paasbrunch ideeën
Pasen staat natuurlijk helemaal in het teken van chocolade. Maar ook eieren zijn onmisbaar tijdens Pasen. Moet jij dit jaar helpen met de paasbrunch maken en ben je nog op zoek naar paasbrunch ideeën? Stop dan nu met zoeken, wij helpen je op weg! Lees snel verder voor de leukste paasbrunch ideeën waarmee jij iedereen stijl achterover doet slaan.

Paasbrunch ideeën #1: Gevulde roze eieren
Natuurlijk mag tijdens Pasen een gevuld eitje niet vergeten worden. Eén van onze paasbrunch ideeën is daarom ook een lekker gevuld eitje. Maar dit is niet zomaar een eitje, maar een roze(!) eitje. Zeker weten dat jouw familie deze variant nog nooit gezien heeft. Dit heb je nodig voor onze eerste paasbrunch ideeën:

Dit heb je nodig voor #1 van de paasbrunch ideeën:
★ Middelgrote eieren (6)
★ Rode bietenschijven zoetzuur in pot (705gr)
★ Rode wijnazijn (50ml) ★ Witte basterdsuiker (4el)
★ Mayonaise (3el)
★ Vadouvan kruidenmix (1tl)
★ Verse platte peterselie (5gr)

Zo maak je #1 van de paasbrunch ideeën:
1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Houd ze even onder de koude kraan, pel de eieren en leg ze daarna weg.
2. Pureer de bieten samen met het vocht, de azijn en de suiker met een staafmixer. Haal het sap door een zeef en zorg ervoor dat de eieren compleet onder het vocht staan. Laat ze nu minimaal 12 uur in de koelkast staan.
3. Snijd de eieren in twee, schep de eidooiers eruit en bewaar deze in een komt. Meng de eidooiers samen met de mayonaise en kruiden en breng op smaak met wat zout en peper.
4. Leg de helften op een schaal en spuit de vulling met een spuitzak in het ei. Maak het af door de peterselie fijn te snijden en over de eieren te strooien. Bewaartip: Je kan natuurlijk alle paasbrunch ideeën van tevoren al klaarmaken. Zo hoef jij tijdens Pasen zelf nergens meer druk om te maken. Nog meer paasbrunch ideeën? Lees dan snel verder!

Paasbrunch ideeën #2: Bacon ei muffin
Een ei hoort erbij met Pasen. Heb jij liever een keer iets anders dan je standaard gekookte eitje? Probeer dan eens het volgende recept uit ons rijtje paasbrunch ideeën: de bacon ei muffin. Alle paasbrunch ideeën zijn super lekker en makkelijk, maar de tweede van onze paasbrunch ideeën is echt super easy om te maken. Kijk zelf maar hoe makkelijk het is om een paasbrunch maken.

Dit heb je nodig voor #2 van de paasbrunch ideeën:
★ Eieren (6)
★ Plakjes bacon of ontbijtspek (8)
★ Peper en zout
★ Bosuitjes (2)
★ Boter
★ Geraspte kaas (50gr)

Zo maak je #2 van de paasbrunch ideeën:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvormpjes in met een beetje boter en leg dan de bacon in de muffinvormpjes.
2. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en klopt de eieren los samen met wat peper en zout.
3. Strooi de geraspte kaas en bosui door het mengsel en schenk de muffinvormpjes vol.
4. Na 15 minuten in de oven zijn je muffins klaar.

Paasbrunch ideeën #3: Banaan-ei pannenkoekje
Heb jij tijdens Pasen niet zoveel tijd en moeten jouw paasbrunch ideeën vooral makkelijk en snel zijn? Dan is deze laatste uit onze paasbrunch ideeën echt een topper voor jou. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig waardoor dit een super makkelijke versie is van de paasbrunch ideeën. Iedereen kan het maken, zelfs jij kan deze paasbrunch gerechten maken.

Dit heb je nodig voor #3 van de paasbrunch ideeën:
★Banaan (2)
★Eieren (2)
★Bakpoeder (1tl)
★Handje bosbessen

Zo maak je #2 van de paasbrunch ideeën:
1. Mix de banaan en de eieren fijn en luchtig in een keukenmachine.
2. Voeg nu het bakpoeder en de bosbessen toe en mix het geheel door elkaar.
3. Je kan nu met een beetje boter of kokosolie je pannenkoekjes baken en klaar is Kees.

Heb je nog niet genoeg paasbrunch ideeën? Bekijk dan dit artikel voor nog meer paasbrunch ideeën en paasbrunch gerechten.

Bron: Allerhande, Smulweb | Beeld: iStock

Must reads 👀