News

Deze dalmatiër doet je hart smelten en wel om héél bijzondere reden

Hondenliefhebbers opgelet! Móét jij elke hond die in jouw buurt komt aaien? En zit jij standaard op elk feestje met de hond des huizes te knuffelen? Dan hebben wij iets wat jouw dag gaat maken. Zeg maar hallo tegen deze lieve dalmatiër Charlie. Hoe kun je nou nee zeggen tegen dit schattige koppie?

Hartjes
Kon jij als kind vroeger ook geen genoeg krijgen van de Disney klassieker 101 Dalmatiërs? Dan smelt je zeker weten als je in de ogen kijkt van deze lieve hond. Charlie is niet zomaar een dalmatiër, hij is extra bijzonder vanwege zijn prachtige ogen. Zijn ogen zijn namelijk hartjes en dat maakt hem onweerstaanbaar.

Het grappige is dat Charlie niet met de hartjes rondom zijn ogen geboren. Hoe ouder hij wordt, hoe meer zijn hartjes zichtbaar worden. “Ze zijn zo symmetrisch dat een paar mensen gevraagd hebben of ik ze met eyeliner heb getekend”, aldus het baasje van de onweerstaanbare hond.

Volgens zijn baasje was het liefde op het eerste gezicht en dat snappen wij wel. Kijk maar eens naar de volgende foto’s:

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock