Alle ins & outs van 'onze' Lotte!

Beauty door Redactie

Beautyblogger Lotte, je kent haar vast wel. Ze upload speciaal voor jou allerlei leuke filmpjes met beautytips. Zo leert ze je bijvoorbeeld hoe je moet shapen en hoe jij een eigen maskertje maakt. Helemaal leuk dus! Maar hoe ziet haar beautycase eruit en haalt zij haar inspiratie vandaan? Beautyblogger Lotte in de spotlights met haar blog Madam Lotte.

de beautyblog van lotte

Beschrijf jouw make-up stijl.
Ik beschrijf mijn make-up stijl als naturel, met een touch of color! Mijn ooglooks houd ik graag naturel. Aardetinten en bruintinten zie je bij mijn ooglooks dan ook vaak terug. Met een mooie highlighter, is mijn ooglook helemaal compleet. Mijn lippen houd ik nude of lekker fel. Knalroze, oranje of rood! Een mooie blush mag in mijn look ook nooit ontbreken, lekker roze met een mooie shimmer of peach met een gouden glans! Ik ben dol op blushes.

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Een droogshampoo van Batiste. De laatste tijd wordt mijn haar erg snel vet. Geen tijd om je haren te wassen? Dan gebruik ik een droogshampoo! Je spuit het in je haar, borstelt het uit en je haar ziet uit alsof het net gewassen is.

de beautyblog van lotte

Hoe ziet jouw beautycase er uit?
Uhm, bedoel je m'n beautyKAST? Haha, deze is wit en groot (van de Ikea). In deze kast bewaar ik mijn hele make-up stash. Daarnaast heb ik een toilettasje met mijn dagelijkse make-up. Hierin zitten alleen producten die ik elke dag gebruik: een foundation, poeder, blush, mascara, oogpotlood, wenkbrauwpotlood en een nude lipstick.

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Tien minuutjes! Kort he? Dat komt omdat ik om zes uur m'n bed al uit moet, ik loop doordeweeks stage en moet hiervoor al vroeg van huis weg. Weinig tijd om me op te tutten, dus ik gebruik alleen de nodige producten. Meestal alleen foundation, poeder, blush en een beetje mascara. In het weekend neem ik vaak wat uitgebreider de tijd, want dan kan het! Soms sta ik dan gerust een half uur tot driekwartier voor de spiegel. Heerlijk!

de beautyblog van lotte

Wat is je favoriete beautymerk?
De moeilijkste vraag die je een beautyblogger kan stellen! Argh.. Maar als ik dan toch echt moet kiezen, kies ik voor.. Too Faced! De producten zijn kwalitatief erg goed en uniek, de verpakking zijn gorgeous, de prijzen helaas wat hoog.

Wat is jouw top 3 beautyproducten?
1. Een mooie blush, het geeft je gezicht een gezond kleurtje! Van blushes kan ik nooit genoeg krijgen. 2. Een lipstick in een felle kleur! Knallen met die lippen! 3.Nagellak in frisse zomerse kleurtjes, of juist zacht pastel. Het liefst draag ik elke dag een ander kleurtje!

de beautyblog van lotte

Waar haal je de inspiratie vandaan?
Waar niet? Op straat, winkels, tijdschriften, televisie, internet, andere blogs, Youtube, pers informatie, nieuwe merken of producten en de catwalk. Ik kan nog wel even verder gaan, maar eigenlijk kan ik overal inspiratie vandaan halen.

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Ik heb niet specifiek één voorbeeld op beautygebied. Maar de zusjes van Pixiwoo en onze eigen Nikkietutorials zijn toch wel een voorbeeld voor mij.

de beautyblog van lotte

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Genoeg! Het Naked palette van Urban Decay. Ik heb het Naked 2 palette, maar ik ben nu ook wel heel benieuwd naar het eerste palette. Verder zou ik nog heel graag een product van Dior willen hebben, gewoon voor de 'heb'! Mijn wishlist zal nooit eindigen, er zijn altijd weer producten die ik graag zou willen hebben. Er komen ook steeds weer nieuwe dingen, maar eigenlijk ben ik op dit moment ook heel tevreden met de stash die ik nu heb.

de beautyblog van lotte

Wat vind jij van de beautyblog van Lotte?

Wil jij nu net als Lotte met jouw Beautyblog op Girlscene.nl? Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jitske