News

OMG: er komt een Riverdale musical!

Helaas moeten we nog even wachten op een nieuwe aflevering van één van onze favoriete shows: Riverdale. Op 8 maart gaan de avonturen van Betty, Archie, Veronica en Jugead weer verder in het mysterieuze stadje Riverdale. Maar niet getreurd, want de nieuwe aflevering beloven extra speciaal te worden. Zo is er zelfs een muzikale aflevering waarin de cast gaat zingen! Lees hier alles over de bijzondere aflevering.

Carrie 
Yes! Onze favoriete serie Riverdale krijgt een aflevering dat compleet in het teken staat van de musical Carrie. De aflevering heeft de naam ‘A Night to Remeber’ en speelt zich af op de set van de griezelmusical. De musical Carrie is gebaseerd op een boek van Stephan King en gaat over een meisje met bovennatuurlijke krachten die erg gepest wordt en wraak neemt. Niet echt je typische vrolijke musical, dus perfect voor Riverdale High om op te voeren. 😉

Riverdale musical
De hoofdrol in de musical zal vertolkt worden door (wie anders) Cheryl. Veronica speelt één van de mean girls (old habits die hard?) en Betty en Archie spelen hét ultieme verliefde koppel. Kevin zal de musical regisseren. De complete cast van Riverdale zal zingend te horen zijn, behalve Jughead. “Luister, ik heb nooit gezongen voor Disney. Het zou dus veel moeite kosten”, aldus acteur Cole Sprouse. Jughead zal misschien niet op het toneel zelf te zien zijn, wel is hij bezig met een documentaire over de musical.

De aflevering is op 19 april te zien via Netflix en zal bestaan uit 11 liedjes, gezongen door onze favoriete personages.

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Riverdale? Volg dan Girlscene op Facebook en houd Girlscene in de gaten voor een nieuwe Rivertalk. 

Wat er in de laatse aflevering van Riverdale allemaal gebeurde lees je hier

Bron: Variety, E! | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀