Lifestyle

Hottie alert! Deze olympische mannen wil je in actie zien

Natuurlijk volgen we allemaal de prestaties van onze Nederlandse toppers tijdens de Olympische Winterspelen in PyeongChang op de voet. En wie de afgelopen weken een beetje naar de Spelen heeft gekeken, weet dat er onder al die warme jassen en mutsen een paar lekkere hapjes verstopt zitten… 😉 Volg jij de Olympische Winterspelen nog niet? Dan zijn deze mannen de reden waarom je dat nu wél gaat doen.

View post on Instagram
 

#1. Mark McMorris ♥ snowboarden ♥ Canada
Well, hello Mark! Deze man van 24 is gespecialiseerd in Slopestyle en de Big Air. Tijdens de Winterspelen van 2014 won hij de eerste medaille voor Canada op het Slopestyle-onderdeel. En ook deze Olympische Spelen is het weer raak; 11 maanden nadat hij op de intensive care terechtkwam met bijna dodelijke verwondingen, heeft hij weer een gouden medaille binnengesleept.

 

View post on Instagram
 

#2. Gino Caviezel ♥ alpineskiën ♥ Zwitserland
De 25-jarige Gino Caviezel maakte zijn debuut op de Olympische Spelen in 2014. Hij noemt zichzelf moedig, natuurlijk en ongecompliceerd. Mocht je niet genoeg van zijn Instagram krijgen, check dan ook zijn eigen website.

 

View post on Instagram
 

#3. Kevin Rolland ♥ freestyleskiën ♥ Frankrijk
Kevin Rolland a.k.a. ‘The Flying Frenchman’ is 28 jaar. Tijdens zijn debuut op de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji wist hij direct een bronzen medaille in de wacht te slepen. Hij is dan ook één van de topfavorieten als het om freestyleskiën gaat.

 

View post on Instagram
 

#4. Rafael Kreienbuehl ♥ freestyleskiën ♥ Zwitserland
Deze pas 18-jarige Rafael maakt dit jaar zijn debuut op de spelen. Raffi, voor intimi, heeft vandaag zijn debuut op de Olympische Spelen. Kijken dus op Eurosport!

 

View post on Instagram
 

#5. Jorik Hendrickx ♥ kunstschaatsen ♥ België
Onze zuiderbuurman Jorik Hendrickx is 25 jaar en kunstschaatser. Kunstschaatsen is sowieso heerlijk om naar te kijken, maar nu zit je helemaal aan de buis gekluisterd! Jorik schaatst al sinds dat hij 5,5 jaar is en doet al sinds zijn tiende mee aan competities, go Jorik!

 

View post on Instagram
 

#6. Sven Kramer ♥ schaatsen ♥ Nederland
Sven the Man (31) debuteerde in 2006 op de Olympische Spelen van Turijn en is inmiddels uitgegroeid tot onze nationale schaatslegende. Ondanks dat hij geen goud wist binnen te halen afgelopen week, we are very proud!

 

View post on Instagram
 

#7. Alex Pietrangelo ♥ ijshockey ♥ Canada
Ook Alex maakte zijn debuut op de Olympische Spelen in Sotsji, waar hij was geselecteerd voor het ijshockeyteam én goud won! Het ijshockeytoernooi is nog volop bezig, dus tune in ladies!

View post on Instagram
 

#8. Hayden Smith ♥ bobslee ♥ Australië
Deze Hayden Smith is 25 en komt uit Australië. Ik hoor je denken, een Australiër in een bobslee… Yep, daar is hij mee begonnen in 2015 nadat één van zijn coaches hem had medegedeeld aan de zware kant te zijn om een succesvolle sprinter te zijn. Deze ambitieuze man heeft naast zijn sportcarrière ook nog eens een baan in accountancy.

 

View post on Instagram
 

#9. Sven Thorgren ♥ snowboarden ♥ Zweden
Deze Zweedse hunk van 23 jaar is een expert in de slopestyle. In Sotsji miste hij net het podium. Wie weet lukt het hem dit jaar wel. Let’s hope so!

 

View post on Instagram
 

#10. Jossi Wells ♥ freestyleskiën ♥ Nieuw-Zeeland
De 27-jarige freestyleskiër Josiah Wells mag er zijn. Op zijn tweede(!) stond hij voor het eerst op de latten en debuteerde in 2014 op de Winterspelen in Sotsji. Hij was eerst een alpineskiër voordat hij zich ging richten op freestyleskiën.

 

View post on Instagram
 

#11. Martin Fourcade ♥ biatlon ♥ Frankrijk
Mon dieu, bonjour Martin. Hij is 29 jaar en is nu al trotse eigenaar van een goudenmedaille die hij afgelopen 12 februari won. Mocht hij nog één olympische medaille winnen op deze Winterspelen, dan kan hij de meest succesvolle olympiër van Frankrijk worden.

 

View post on Instagram
 

#12. Chris Kinney ♥ bobslee ♥ VS
Bobslee kijken wordt opeens héél leuk met de 29-jarige Chris Kinney. Ongeacht het moment, of hij nou over straat loopt, aan het trainen is of midden in een wedstrijd zit, Chris vindt altijd wel een reden om een liedje te zingen. Verder is hij dol op Pokémon en kan over alle afleveringen van Friends meepraten.

 

View post on Instagram
 

#13. Stale Sandbech ♥ snowboarden ♥ Noorwegen
Stale Sandbech is 24 jaar en nu al een gevierd freestyle snowboarder. Hij maakte zijn debuut op de Olympische Winterspelen van 2010, toen hij pas 16 jaar was. Stale kreeg op zijn achtste een snowboard voor kerst en is er sindsdien niet meer vanaf te krijgen. Hij heeft deze spelen zijn zinnen gezet op een gouden medaille en wij duimen voor hem!

 

View post on Instagram
 

#14. Shaun White ♥ snowbroarden ♥ USA
Snowboardlegende Shaun White, wie kent hem inmiddels niet? Hij is 31 jaar en weet steeds iedereen te verbazen met zijn perfecte tricks op de halfpipe. Die gouden plak heeft hij op dit onderdeel dan ook binnengehaald. Hij maakte zijn debuut op de Olympische Spelen in 2006. Vanwege zijn lengte en rode haar wordt Shaun ook wel ‘The Flying Tomato’ genoemd.

 

View post on Instagram
 

#15. Neal Petersen ♥ Eurosport-presentator ♥ Nederland
Hottie Neal Petersen is deze spelen hét gezicht van Eurosport. Hij praat de hele dag alle olympische events aan elkaar. Hoe fijn is dat?

Deze prachtige mannen en hun wintersporten zijn allemaal live te zien op Eurosport!

Beeld: iStock