News

Bij dit hotel krijg je korting door tijd door te brengen met je lief

Nog even dat vakantiekiekje met die palmboom op Instagram zetten. Snel die foto liken op Facebook én nog even het nieuws checken. Voordat je het weet zit je alweer twee uur lang naar je telefoon te staren, terwijl je eigenlijk zou moeten genieten van het prachtige weer en je vakantie. Maar daar komt nu verandering in. Bij deze hotelketen krijg je namelijk korting als je vakantie viert zónder telefoon. Lees hier hoe het werkt.

Digitale detox
Natuurlijk wil je tijdens je vakantie wel up-to-date blijven van alles wat er in de buitenwereld speelt. Maar omdat we zoveel bezig zijn met onze telefoon gaat quality time met onze reispartner vaak verloren. De Amerikaanse hotelketen Wyndham Grand hotels, dat ook verschillende hotels heeft in Europa, heeft nu iets bedacht om te helpen met een digitale detox…

Korting
Tijdens een onderzoek in Oostenrijk en Duitsland van de hotelketen is gebleken dat veel mensen zich alleen voelen tijdens een vakantie. Ook voelen ze zich vaak verwaarloosd omdat de ander constant bezig is met zijn of haar telefoon. Vooral kinderen hebben hier last van. 54% van de ondervraagde kinderen gaf aan dat hun ouders te veel op hun telefoon kijken. 32% gaf zelfs aan dat ze zich hierdoor onbelangrijk voelen.

Daarom start de hotelketen met ‘Reconnected’. Tijdens dit programma biedt Wyndham Grand 5% korting aan wanneer jij je telefoon opbergt in een kluisje. Aan de lockers hangen timers zodat de deur pas open kan als je voldoende tijd met je lief hebt doorgebracht. Ultiem genieten!

Bron: Zita, Malaymail | Beeld: iStock

Must reads 👀