News

Er komt een hummus festival en jij kan erbij zijn

Het lijkt erop dat we het druk gaan krijgen dit festivalseizoen. Niet alleen vindt er deze zomer een kipnugget én sushi festival plaats, ook vegan foodies worden niet vergeten. Volgende maand vindt er namelijk een hummus(!) festival plaats en jij kan erbij zijn. Wees wel snel, want het festival is al op 1 maart.

Hummus festival
Voor het festival moeten we wel even de oversteek naar Engeland maken, want het geweldige festival vindt namelijk plaats in Manchester. Ben jij begin maart datum toevallig in de buurt? Of ben je van plan speciaal een bezoekje aan Manchester te brengen voor het hummus festival? Dan kun je tijdens het festival genieten van allemaal verschillende soorten hummus. Jum! En het beste is dat de hummus niet alleen super lekker is, maar ook mega goedkoop. Voor slechts één pond scoor je al een lekkernij met hummus, kassa!

Libanese studentenvereniging
Het festival wordt georganiseerd door de Libanese studentenvereniging van de Universiteit van Manchester. Een geweldig idee als je het ons vraagt. 😉 Want zoals ze zelf ook zeggen: hummus is meer dan alleen een dip. “De hummus die studenten bij lokale winkels kopen heeft niet dezelfde smaak als die van in ons thuisland. Uit noodzaak hebben we dan maar dit culinaire festival georganiseerd. Maar het belangrijkste is dat we inwoners en studenten samen willen brengen met een lekker hapje en drankje.”

Hier kan jij je aanmelden voor het event.

Bron: Zita, Cosmopolitan | Beeld: iStock

Must reads 👀