Lifestyle

Deze kleine 9 dingen laten zien dat hij de moeite niet waard is

Je bent tot over je oren verliefd. Hij. Is. Geweldig. De manier waarop hij lacht, zijn wenkbrauw optrekt en dat loopje! Jij bent helemaal om. Als het aan jou ligt stappen jullie over een paar jaar samen in het huwelijksbootje. Maar, dat kan alleen als het verliefde gevoel echt van twee kanten komt. Twijfel je of jouw crush hetzelfde voor jou voelt? Aan deze dingen kun je zien dat hij jouw tijd en moeite in ieder geval niet waard is.

Met al onze enthousiasme kunnen we soms onze zinnen ergens op zetten. Niemand is beter dan die ene leuke jongen en je weet zeker dat je 100% verliefd op hem bent. Je besluit er werk van te maken en gaat het liefst een relatie met hem aan. Maar voordat je dat doet moet je even checken of het wel echt de moeite waard is. Anders kun je je tijd beter aan andere (leukere) jongens besteden, toch?

1. Je kunt niet bedenken wat hij ooit in zijn exen heeft gezien. Ze zijn niet aardig en absoluut niet de personen bij wie je in de buurt wilt zijn. Why would you?!

2. Je voelt je nooit echt welkom bij hem thuis. Een gevoel zegt heel veel. Als het niet gelijk goed voelt, dan gaat dat waarschijnlijk ook niet meer veranderen.

3. Hij wil niet met je knuffelen nadat jullie seks hebben gehad. Seks gaat in dit geval gepaard met liefde. Je bent als het goed is niet zomaar een nummertje, dus dat beetje aandacht na de grote daad verdien je echt wel.

4. Als jullie afspreken gaat hij er altijd vanuit dat jullie seks gaan hebben. En als dat dan niet gebeurd is hij teleurgesteld. Je ziet zelf hopelijk ook wel in waarom dit niet gaat werken.

5. Als jullie bij elkaar zijn zit hij constant op zijn telefoon. Blijkbaar zijn er genoeg anderen aan wie hij liever aandacht besteedt.

6. Je vrienden mogen heb niet. Hoe vervelend het soms ook kan zijn, je vrienden hebben vaak gelijk. Zij weten heel goed wie wel en niet bij je past. Dus hebben ze ene hekel aan hem? Afkappen die handel.

7. Je bent niet helemaal jezelf als je bij hem in de buurt bent. Je moet je op je gemak voelen om het goed te laten werken. Denk je vaak twee keer na voordat je een opmerking maakt of iets doet, dan moet je je misschien afvragen of dat wel helemaal juist is.

8. Je bent bang dat hij ook contact heeft met andere meisjes. Een relatie bestaat in de meeste gevallen uit twee personen. Je crush moet jou dan ook het gevoel geven dat jij echt de enige bent en dat je niet in een competitie zit met anderen. Hij is degene die jou altijd een goed gevoel wil geven en dat doet hij niet als hij je juist onzekerheid geeft.

9. Julie hebben nooit echt dates. Als jullie afspreken is dat meestal tot stand gekomen door een vlug appje met de vraag of je misschien tijd had om langs te komen. Als hij echt zijn best voor je doet, wil hij ook andere dingen met je doen dan thuis zijn. Hij hoort zich niet voor je te schamen en zou ook met je in gezien moeten willen worden in het openbaar.

Bronnen: elitedaily.com, thoughtcatalog.com, realsimple.com