Lifestyle

Bizar: Nicole (18) verkoopt haar maagdelijkheid via internet

Het verliezen van je maagdelijkheid is voor veel meiden een belangrijk punt in het leven. De eerste keer seks, hoe spannend en bijzonder is dat?! Die eerste keer plan je wel met iemand die je vertrouwt, want het is niet zomaar wat. Maar zo denkt niet iedereen erover. De achttienjarige Nicole uit Italië gaat haar maagdelijkheid namelijk verkopen. Waarom? Ze wil koste wat kost studeren aan Cambridge University, een van de beste universiteiten ter wereld.

Nicole, die ook parttime model is, besloot de escortsite Elite Models VIP te gebruiken voor een zoektocht naar de hoogste bieder. Volgens de jonge vrouw begon het bieden al vanaf 1 miljoen (!) euro.

Maar waarom wil ze het per se via deze weg? In een interview met nieuwssite ‘The Sun’ legt ze het haarfijn uit. “Toen ik 16 was, besefte ik me dat mijn maagdelijkheid een kostbaar bezit was. Ik had op dat moment een vriend die veel ouder was dan ik, maar ik besloot geen seks met hem te hebben. Ik wilde alleen mijn maagdelijkheid verliezen met de man van wie ik houd en met wie ik wil trouwen.”

Een huis kopen
Nicole’s droom was om een studie te kunnen beginnen aan Cambridge University, maar daar zat een behoorlijk prijskaartje aan. Ze besloot daarom op internet te zoeken naar manieren waarop ze haar studie kon bekostigen en kwam verschillende advertenties tegen. “Er waren meisjes die zichzelf voor 3,5 miljoen euro hadden verkocht. Ik twijfelde niet en wilde hetzelfde doen wanneer ik 18 zou worden.” Vertelt ze aan The Sun. Het overige geld zou ze besteden aan het helpen van haar familie en voor haar ouders wil ze een huis kopen.

via GIPHY

Het type man
De inmiddels achttienjarige Nicole heeft niet aangegeven welk soort type man ze zoekt of welke leeftijd hij moet hebben. Maar ze gelooft wel dat iedereen die bereid is zoveel voor haar te betalen, zeker een aardig persoon zal zijn. “Mijn maagdelijkheid gaat naar de hoogste bieder, maar als ik het niet met hem kan vinden wijs ik gewoon een andere bieder aan.”

Er zijn naast Nicole nog vier andere meisjes die hun maagdelijkheid veilen via de website, maar tot nu toe is het Nicole die de hoogste biedingen aantrekt.

Watch on YouTube

Bron: viralthread.com, thesun.com, daily news | Beeld: iStock

Must reads 👀