Celebs

Blake Lively is 27 kilo afgevallen en deelt foto van ‘nieuwe’ lichaam

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kersverse moeder Kylie Jenner redt het niet alleen, Lena Dunham laat baarmoeder verwijderen om déze reden, stalker Bella Hadid krijgt straatverbod en Blake Lively is 27 kilo afgevallen en deelt foto van haar ‘nieuwe’ lichaam. 

Grote opluchting bij Bella Hadid. Haar stalker heeft een straatverbod gekregen en mag nu officieel niet meer bij haar in de buurt komen. De man van 37 jaar viel Bella en haar familie lastig. Ook stuurde hij meerdere berichten naar het topmodel via social media, met verschillende bedreigingen. Nu is de man veroordeeld en kan Bella ‘s avonds weer rustig slapen. Phew!

View post on Instagram
 

Lena Dunham, de ster uit de serie Girls, heeft haar baarmoeder laten verwijderen. De actrice hoopt daarmee voorgoed een einde te maken aan de chronische pijnen die worden veroorzaakt door endometriose, een chronische aandoening waarbij het baarmoederslijmvlies zich buiten de baarmoeder bevindt. De Girls-ster heeft meerdere operaties ondergaan in de hoop om de pijn te verlichten, maar niets hielp. Daarom heeft ze de ingrijpende beslissing genomen om haar baarmoeder te verwijderen. Lena kan nu zelf geen kinderen meer krijgen, maar gaat de andere mogelijkheden bekijken. “Binnenkort zal ik laten onderzoeken of mijn eierstokken nog eitjes hebben. Anders is adoptie een andere spannende optie,” aldus Lena. 

View post on Instagram
 

Kylie Jenner moet enorm wennen aan haar nieuwe leven als moeder. De realityster had zich voorgenomen om de zorg van dochter Stormi Webster volledig op zich te nemen, maar twee weken na de geboorte trekt ze het niet meer. Daarom heeft Kylie volgens People Magazine besloten om hulp in te schakelen. “Ze weet dat ze altijd op haar moeder Kris Jenner kan rekenen, maar die heeft ook haar werk en een eigen leven. En omdat Kylie het fijn vindt om zelf af en toe het huis te verlaten en iets voor haarzelf te doen, heeft ze besloten om iemand van buiten haar familie en vriendenkring in te huren,” aldus een bron tegen het tijdschrift. De brunette is sinds de bekendmaking van de zwangerschap en geboorte ook weer actief op social media. Daar heeft ze ook weer tijd voor met hulp in huis ;-). 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Waar al die kilo’s dan zaten is iedereen een raadsel, maar Blake Lively deelde deze week dat ze 27 kilo is afgevallen. De Gossip Girl-ster heeft zich de afgelopen 14 maanden in het zweet gewerkt om de kilo’s kwijt te raken. De actrice was wat zwaarder door haar twee zwangerschappen. Nu is de ster weer in topvorm en dat mag iedereen weten! Ze deelt een kiekje van haar personal trainer én afgetrainde lijf. 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀