Lifestyle

De leukste festivals tijdens Hemelvaart 2018 voor jou en je vriendinnen

Yes, het festivalseizoen gaat weer van start! Pinkpop, Lowlands, Mysteryland of toch Tomorrowland; welke festivals ga jij dit jaar allemaal bezoeken? Ook tijdens Hemelvaart 2018 staan er een paar toffe festivals op de planning. Ben je benieuwd waar de beste festivals dit jaar plaatsvinden tijdens Hemelvaart 2018? Scroll dan snel verder!

Dancetour ♥ 10 mei ♥ Lelystad
Wil jij dit jaar tijdens Hemelvaart 2018 met de voetjes van de vloer en lekker dansen samen met je beste vriendinnen? Dan is Dancetour dé plek om te zijn. Het gratis festival trekt door Nederland en staat met Hemelvaart 2018 in Lelystad. Ben jij in de buurt van Lelystad met Hemelvaart 2018? Dan moet je zéker even een kijkje nemen.

View post on Instagram
 

Trek ♥ 10 t/m 13 mei ♥ Rotterdam
Ga jij liever eten in plaats van dansen? Maak dan een stop bij het Trek festival. Op dit festival vind je allemaal verschillende eettentjes waar je tegen betaling de lekkerste hapjes kan halen. Jij hoeft met Hemelvaart 2018 in ieder geval geen honger te lijden. 😉

View post on Instagram
 

Rollende Keukens ♥ 9 t/m 13 mei ♥ Amsterdam
Nog meer lekker eten tijdens Hemelvaart 2018 vind je in Amsterdam bij Rollende Keukens. Ook hier staan de mooiste foodtrucks met het lekkerste eten. Jum!

View post on Instagram
 

Oerrock ♥ 10 t/m 13 mei ♥ Ureterp
Eén van de tofste festivals tijdens Hemelvaart 2018 is Oerrock. Met optredens van onder andere Anouk, Chef’ Special, Rondé en Wulf belooft het één groot succes worden. Wij kunnen niet wachten! Tip: 11 mei is het festival helemaal gratis. You’re welcome. 😉

View post on Instagram
 

Graauwrock ♥ 9 & 10 mei ♥ Graauw
Bij Graauwrock is het elke jaar weer een feest en kijgen beginnende, talentvolle bands een podium. Ook leuk: de dag voor Hemelvaart strijden acht bands om een plekje op het festival.

View post on Instagram
 

Breda Jazz festival ♥ 10 t/m 13 mei ♥ Breda
Aanstaande Hemelvaart 2018 is het weer zover: Breda Jazz festival. Eén van de leukste festivals in het midden van ons land tijdens Hemelvaart. Het festival vindt al plaats sinds 1971(!) en is daardoor één van de oudste en bekendste jazzfestivals in Nederland. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je gratis naar het festival. Op Hemelvaartsdag betaal je wel entree.

View post on Instagram
 

Green Vibrations ♥ 10 & 11 mei ♥ Enschede
Green Vibrations is een festival met niet slechts één grote mainstage tijdens Hemelvaart. Het festival heeft vier kleine gebieden. Hier kun je feesten, genieten, leven bijkomen en lekker chillen. Elk jaar zijn de optredens een mix van techno, pop, indie, rock, reggae en dub step. Voor iedereen zit er dus wel wat bij. Super leuk om samen met je vriendinnen heen te gaan tijdens Hemelvaart 2018.

View post on Instagram
 

Heaven Open Air ♥ 10 mei ♥ Heerenveen
Hopelijk wordt het mooi weer tijdens Hemelvaart 2018, want dat is voor Heaven Open Air een absolute must. En anders een regenponcho en regenlaarsjes. Ook leuk. 😉 Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. En ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag tijdens Hemelvaart 2018. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verrassingen en spektakel met optredens van onder andere Lil’ Kleine en Paul Elstak.

View post on Instagram
 

Dauwpop ♥ 10 mei ♥ Hellendoorn
Dit is hét festival van het Noorden tijdens Hemelvaart 2018. Ook dat jaar belooft weer een feestje te worden met artiesten zoals Kensington, Dotan en Jebroer. Fun fact: vroeger stonden mensen op Hemelvaartsdag om drie uur ‘s nachts op om met blote voeten op het gras te dansen. Daar komt de term dauwtrappen vandaan.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock