News

Finally! Je kunt straks eindelijk een roodharige emoji versturen

In 2016 kregen we de avocado emoji. In 2017 was het tijd voor de zeemeerminnen emoji en nu is het ein-de-lijk tijd voor de roodharige emoji. Whoehoe! Gister werd een compleet nieuwe lading emoji’s gepresenteerd en hier zitten hier óók roodharige emoji’s bij. Kun jij binnenkort finally een toepasselijke emoji naar je roodharige bestie sturen. YAY!

Nieuwe emoji’s
We hebben emoji’s met blond, bruin en zwart haar. Maar een roodharige emoji was nog nergens te vinden op ons toetsenbord. Al sinds 2015 smeken mensen om een roodharige emoji. Afgelopen jaar kwam het goede nieuws naar buiten dat er roodharige emoji’s op de planning stonden en nu is het moment eindelijk daar. Binnenkort zijn we een nieuwe emoji rijker. Yes!

Naast de roodharige emoji brengt Unicode ook nog 157 andere smiley’s uit. Wanneer we de emoji’s kunnen gebruiken is nog onduidelijk. Voor nu is het wachten totdat Google, Apple en Microsoft een eigen versie hebben gemaakt. Pas dan kunnen we de emoji’s daadwerkelijk gebruiken voor Whatsapp gesprekken met onze vriendinnen. Naast de roodharige emoji komt er ook een lama, kangoeroe, feestende gezichten en superhelden emoji.

Benieuwd welke emoji’s we binnenkort nog meer gaan zien? Bekijk dan het filmpje hieronder:

Watch on YouTube

Bron: Unilad, Emojipedia | Beeld: iStock

Must reads 👀