Beautyblog by Emma

Beauty door Redactie

Wij zijn een tijdje geleden weer vol frisse moed begonnen met 'De modeblog van´, want daar zijn er tegenwoordig onwijs veel van. Wij kregen bergen inzendingen en ontzettend leuke reacties. Maar, vroegen een aantal van jullie: waarom geen beautyblogs? Daar kon natuurlijk wat aan gedaan worden. Deze week de beautyblog EmmaWessels van Emma.

foto

Emma is 21 jaar oud en is vorig jaar oktober begonnen met haar blog. Ze is deze gestart omdat er naar haar idee te weinig natuurcosmetica-bloggers zijn. Op haar website schrijft ze dan ook voornamelijk over natuurcosmetica-merken, maar er komen om de zoveel tijd ook andere luxueuze make-upmerken voorbij. Naast make-up is fotograferen een grote hobby van haar. Daarom probeert ze zoveel mogelijk foto's bij de artikelen te zetten!

foto

Beschrijf jouw make-up stijl.
Dat verschilt een beetje per gelegenheid. Normaal gesproken draag ik alleen wat foundation, coverstick, blush en lippenstift. Dus ik houd het tamelijk neutraal en simpel. 's Avonds mag het dan gerust wat meer zijn, met mooie felle oogschaduwkleuren.

foto

Wat is je laatste aankoop op beautygebied?
Dat is al een tijdje geleden...Een Inglot eyeshadow palette. Wat een prachtige kleuren heeft dat merk toch, ik heb een rode, blauwe en gouden oogschaduw gekocht. Normaal gesproken koop ik vooral natuurcosmetica-producten, maar voor dit paletje wilde ik wel een uitzondering maken.

Hoe ziet jouw beautycase eruit?
Ik heb een klein Oilily make-up tasje, maar omdat daar niet meer alles in past, heb ik een grotere box gekocht waar ik mijn make-up in verzamel. In het Oilily tasje zitten vooral de spullen die ik dagelijks gebruik.

oogschaduw

Hoeveel tijd besteed je op een normale dag aan je make-up?
Ik probeer er eigenlijk zo min mogelijk tijd aan te besteden. Ik denk dat ik gemiddeld zo`n kwartier bezig ben met foundation opdoen, coverstick en blush aanbrengen en als ik nog wat tijd heb, doe ik ook lippenstift op. Ik heb de rare gewoonte om mascara over te slaan, gewoon omdat het me teveel tijd kost. Ik slaap liever langer uit.

foto

Wat is je favoriete beautymerk?
Dat is een moeilijke vraag...Ik heb namelijk meerdere merken, waarvan ik de producten telkens opnieuw koop. Ik ben een echte Dr. Hauschka fan, maar heb de laatste tijd ook een aantal andere mooie natuurcosmetica-merken leren kennen, waaronder NVEY en HIRO. Daarnaast gebruik ik heel graag de Bobbi Brown producten, hun foundation is echt super!

foto

Wat is jouw top drie beautyproducten?
Sowieso de Bobbi Brown Moisture Rich Foundation, de NVEY oogschaduws en de Dr.Hauschka lippenstiften (vooral nummer 09 vind ik prachtig).

Waar haal je de inspiratie vandaan?
Ik bekijk echt héél veel beautyblogs en daarnaast websites zoals ELLE en Vogue.

foto

Heb je een voorbeeld op beautygebied?
Lisa Eldrigde, die maakt echt prachtige make-up looks en haar website is echt geweldig.

foto

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een Ilia lippenstift. Ik heb al veel goeds over dit merk gehoord, maar zelf nog niet geprobeerd, dus ben benieuwd.

Wat vind jij van de blog van Emma?

Wil jij nu net als Emma met jouw Beautyblog op Girlscene.nl?! Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door Emma